İsmail Balaban’ın arkadaşı konuştu: İsmail dönünce annesini dinleyip, nişanı atar

Survivor 2021’de İsmail Balaban’ın annesi Ümmü Gülsüm Balaban’ın nişanlısı Gamze Atakan hakkındaki konuşması sonrası gelişen olayların ardından bu kez milli güreşçinin arkadaşı konuştu: Anne, Gamze’yi sildi ve ‘İsmail kiminle isterse onunla evlensin, artık karışmayacağız’ dedi. İsmail dönünce annesini dinleyip, atar nişanı Milliyet gazetesinden Ali Eyüboğlu’nun, “survivor İsmail olayının içyüzü!” başlıklı yazısında milli güreşçinin bir arkadaşının görüşlerine

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.webursa.com
Survivor 2021’de İsmail Balaban’ın annesi Ümmü Gülsüm Balaban’ın nişanlısı Gamze Atakan hakkındaki konuşması sonrası gelişen olayların ardından bu kez milli güreşçinin arkadaşı konuştu: Anne, Gamze’yi sildi ve ‘İsmail kiminle isterse onunla evlensin, artık karışmayacağız’ dedi. İsmail dönünce annesini dinleyip, atar nişanı Milliyet gazetesinden Ali Eyüboğlu’nun, “survivor İsmail olayının içyüzü!” başlıklı yazısında milli güreşçinin bir arkadaşının görüşlerine yer verdi.

İşte Eyüboğlu’nun yazısından öne çıkanlar:

“Sosyal medya üzerinden benimle iletişime geçen Balaban’ın arkadaşı N. Y.’nin iddiasına göre işte olayın içyüzü: İsmail ile uzaktan akrabası olan Gamze görücü usulüyle nişanlandı.”

“İsmail, evlilik için hazır olmasa da anne ve babası artık bir torun sevmek için Gamze’yle nişan yaptı.” “İkisi arasında yaş farkı var, Gamze biraz toy. Aradaki sorun Gamze’nin dediği gibi SMS meselesi değil. Anne köyde yaşayan ve hiç ‘Survivor’ izlememiş biri olarak yarışmanın formatından habersiz, Gamze’yle SMS konusunda hiçbir konuşma yapmadan girdi bu konuya.” “Gamze’yi kendi bulduğu için yarışmaya gönderirken bile oğluna, ‘Aman oğlum oralarda sakın kimseyle yakınlaşma sen nişanlısın’ gibi telkinlerde bulundu. Anne o konuşmada kendi bulduğu kız için ben tanıyamamışım diye yakındı.” “İsmail’in de şaşırması bu yüzden. ‘Annem kendisi buldu, istedi, her şey iyiydi, ne oldu acaba?’ diye düşünüp, kafasına taktı. Gamze’nin SMS açıklamasını İsmail o yüzden mantıksız buldu, inanmadı.” “İsmal’in orada başka bir kızla yakınlaşması halinde, dönüşte hapisten yeni çıkan babası ve kendisinin ona neler yapacağı üzerine anne Ümmü Gülsüm’e söylediklerinden sonra aileler arasında ipler koptu.” “Anne, Gamze’yi sildi ve ‘İsmail kiminle isterse onunla evlensin, artık karışmayacağız’ dedi. İsmail dönünce annesini dinleyip, atar nişanı.”