Şeyma Subaşı'nın düğünüyle ilgili bomba iddia! Davetliler şokta…

Şeyma Subaşı ve Mısırlı Sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile 5 Mayıs'ta Marakeş'te nikah masasına oturacak. Subaşı'nın merakla beklenen düğüne günler kala bomba bir iddia ortaya atıldı. Şimdi herkesin aklında tek soru var: “Acun Ilıcalı mı?

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2023 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2023 13:29
https://www.webursa.com

Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile 5 Mayıs'ta Marakeş'te evlenecek olan Şeyma Subaşı, gün sayıyor.

Şeyma Subaşı ile Meedo’nun Marakeş'te yapacakları düğünü herkes çok merak ediyor.

Düğün 5 Mayıs'ta saat 17.00'deki kokteylle başlayacak. Şeyma Subaşı kokteyle gelinlikle katılacak. Ardından 01.00 kadar sürecek bir parti yapılacak.

Düğüne, ertesi gün akşam düğün yemeğiyle devam edilecek. Şeyma Subaşı, bu yemekte ikinci gelinliğini giyecek. 23.30'da başlayıp after partiyle de düğün sona erecek.

TAKİPÇİSİNE AYARI VERDİ

İkinci kez dünyaevine girmeye hazırlanan Şeyma Subaşı, bir takipçisinden gelen yorum üzerine kendini tutamamıştı. Yeni pozlarını yayınlayan fenomenin fotoğrafına, bir takipçisinden, "Şu hayat felsefeni, odaklanmanı bir işe yönlendirseydin, şimdi milyarderdin" şeklinde yorum gelmişti.

"SİZ KENDİ FELSEFENİZE ODAKLANIN"

Takipçisinin yorumuna kayıtsız kalmayan Subaşı, sert bir cevap vermişti:

"Şimdi olduğumdan daha sağlıklı ya da daha mutlu olamazdım herhalde. Çok şükür. Siz kendi felsefenize odaklanın, boşverin başkalarını."

DÜĞÜN ÖNCESİ ŞOKE EDEN İDDİA

"Ayın 5-6'sı Marakeş'te evleniyoruz inşallah. 250 kişi falan gelecek, sadece aile ve yakın arkadaşlar geliyor. Onun dışında pek fazla bir şey söylemek istemiyorum. Sürpriz olsun, bana da sürpriz olsun" açıklamasını yapan Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı hakkında yeni bir iddia gündeme geldi.

DAVETLİLER ŞAŞKIN!

Konuşa Konuşa YouTube kanalındaki iddiaya göre Subaşı davetlilere sadece davetiye gönderdi.

Açıklamada, "Davetlilere sadece davetiye gönderilmiş. Davetliler şaşkın ne otel ne masraflarıyla ilgili bilgi verilmemiş.

Uçak da otel de kendilerine ait. Duyduğuma göre davetliler şaşkınmış" denildi.

Bu iddia sosyal medyada gündem oldu. İddiayı görenler "Herkes Acun mu?" yorumları yaptı.