Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok konuşulacak 2. tur mesajı: 'Sandığa çökecekler'

AK Parti il ve belediye başkanlarına hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2. tur seçimine 11 gün kala dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, "Seçimi açık arada geride bitirmelerine rağmen suyu bulandırmak için her şeyi yapıyorlar. Şayet biz sağlam durmaz faaliyetlerimizi aynı şekilde yürütmezsek karşı tarafın bu nobran tavırlarıyla sandıkların üzerine çökeceğinden şüpheniz olmasın.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2023 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2023 17:04
https://www.webursa.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2. tur seçimine 11 gün kala AK Parti il ve belediye başkanlarına seslendi. Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde; "Arkadaşlarımızın bir kısmı görevlerine devam edecek diğerleriyle çalışmayı sürdüreceğiz. Yeni seçilen ve yeniden seçilen milletvekillerimize tebriklerimi sunuyorum. 14 Mayıs'ta dünyaya örnek olacak demokrasi sınavı verdik. Samimi gayretle milli iradenin en sağlıklı şekilde sandığa yansıması için görev yapan arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.

"REHAVETE MEYDAN VERMEDEN ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK"

İlçe başkanlarımızı ve yönetimlerimizi, sandık kurulu üyelerimizi, müşahitlerimizi, bizimle birlikte süreci yönetenleri tebrik ediyorum. İnşallah aynı gayreti 28 Mayıs'ta göstererek demokrasiyi taçlandıracağız. Bu meseleyi bitirene kadar en küçük rehavete meydan vermeden çalışmalarımız ara vermeden sürecek.

"SUYU BULANDIRMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPIYORLAR"

Karşı tarafın bu nobran ve faşizan tavrıyla sandıkların üzerine çökerler. Seçimi açık arada geride bitirmelerine rağmen suyu bulandırmak için her şeyi yapıyorlar. Şayet biz sağlam durmaz faaliyetlerimizi aynı şekilde yürütmezsek karşı tarafın bu nobran tavırlarıyla sandıkların üzerine çökeceğinden şüpheniz olmasın.

"SEÇİMİN EN ÖNEMLİ SONUÇLARINDAN BİRİ..."

28 Mayıs seçimlerini bu şekilde suhuletle tamamlayarak ülkece önümüze bakacağız. Bu seçimin en önemli sonuçlarından biri de muhalefet cenahındaki büyük değişim olacaktır.