Temsilcilerimizin Avrupa maçlarını yönetecek hakemler açıklandı!

Temsilcilerimizin UEFA karşılaşmalarında düdük çalacak hakemler belli oldu. Fenerbahçe-Rennes maçının hakemi Sırbistan Futbol Federasyonundan Novak Simovic olurken, Medipol Başakşehir- Fiorentina müsabakasını Hollandalı hakem Allard Lindhout yönetecek. Takımlar 27 Ekim Perşembe günü karşılaşacak.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2022 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2022 16:31
https://www.webursa.com

Avrupa kupalarının 5. haftasında heyecanla beklenen karşılaşmaların hakemleri belli oldu. UEFA'nın açıklamasına göre, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda Fransa'nın Rennes takımını konuk edeceği karşılaşmayı Sırbistan Futbol Federasyonundan Novak Simovic yönetecek. Simovic'in yardımcılıklarını Nikola Djorovic ve Milos Simovic yapacak.

BORDO-MAVİLİLERE PORTEKİZLİ HAKEM

Trabzonspor'un, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız ile deplasmanda yapacağı maçta ise Portekiz'den hakem Joao Pinheiro düdük çalacak. Müsabakanın yardımcı hakemleri ise Bruno Jesus ve Luciano Maia olacak.

BAŞAKŞEHİR- FİORENTİNA MAÇININ HAKEMİ ALLARD LİNDHOUT

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele eden Medipol Başakşehir'in A Grubu'nda deplasmanda İtalya ekibi Fiorentina ile oynayacağı müsabakayı Hollanda Futbol Federasyonundan Allard Lindhout yönetecek. Karşılaşmada Mario Diks ve Charles Schaap ise yardımcılık görevini üstlenecek.

UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu'nda Demir Grup Sivasspor'un Romanya temsilcisi CFR Cluj'u konuk edeceği karşılaşmada ise Norveç'ten Rohit Saggi görev alacak. Müsabakada Geir Isaksen ve Morten Jensen ise yardımcı hakem olarak sahada yer alacak.