Ünlü oyuncuları taşıyan minibüs tıra çarptı! 3 ölü, 8 yaralı...

Amasya'da tiyatro oyuncularını taşıyan minibüsün bir tıra çarptığı kazada minibüste bulunan 3 kişi hayatını kaybetti. 8 kişinin de yaralandığı kazada, yaralıların arasında ünlü oyuncular Ceyhun Fersoy. Melis İşiten ve Sergen Deveci'nin olduğu da bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2022 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2022 10:34
https://www.webursa.com

Çorum'dan Samsun'a giden Aykut Bektaş idaresindeki minibüs, Çaybaşı köyü mevkisinde aynı yönde seyreden Hacı Ahmet Kılıç yönetimindeki kamyona çarptı.

Haber verilmesi üzerine bölgeye jandarma, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada minibüste bulunan Özgür Karataş, ışık tasarımcı Tolga Güleryüz ve Burak Topçu hayatını kaybetti.

Yaralanan sürücü Bektaş ve minibüste bulunan Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Filiz Özbek, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu ve Ceyhun Fersoy bölgeye sevk edilen ambulanslarla Merzifon ve Suluova Devlet Hastanelerine kaldırıldı.

Tiyatro oyuncularının dün Çorum Devlet Tiyatrosu Salonu'nda “Başbelası” adlı tiyatro oyununu sahneledikleri öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden Tolga Güleryüz, 2015-2017 yılları arasında oyuncu Zeynep Gülmez’le evli kalmıştı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy feci kazanın ardından Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı: “Çorum’da sahneledikleri oyun sonrası Samsun’a dönen tiyatro oyuncularını taşıyan minibüsün kaza yaptığını derin bir üzüntüyle öğrendim. Kazada vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır; yaralılara acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun.”