Hava Durumu

Ünlü oyuncudan Bursa ziyareti

Ekranların sevilen ünlü oyuncusu Aslıhan Gürbüz, ailesiyle birlikte Bursa’da bulunan Longoz Ormanı ve Ovakorusu Ayı Barınağını ziyaret etti. Gürbüz barınaktaki Dolunay isimli yavru ayıyı kendi elleriyle besledi. Oyuncu Aslıhan Gürbüz, annesi Sevim Gürbüz ve kardeşi Ayhan Gürbüz ile birlikte Bursa’nın Karacabey ilçesini ziyaret etti. İlk olarak Doğa Koruma ve Millî Parklar 2’nci Bölge Müdürlüğü bünyesinde

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2021 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2021 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Ünlü oyuncudan Bursa ziyareti

Ekranların sevilen ünlü oyuncusu Aslıhan Gürbüz, ailesiyle birlikte Bursa’da bulunan Longoz Ormanı ve Ovakorusu Ayı Barınağını ziyaret etti. Gürbüz barınaktaki Dolunay isimli yavru ayıyı kendi elleriyle besledi.

Oyuncu Aslıhan Gürbüz, annesi Sevim Gürbüz ve kardeşi Ayhan Gürbüz ile birlikte Bursa’nın Karacabey ilçesini ziyaret etti. İlk olarak Doğa Koruma ve Millî Parklar 2’nci Bölge Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Ovakorusu Ayı Barınağını gezen Aslıhan Gürbüz, vatandaşlar tarafından Sakarya’da bulunan ve öksüz kaldığı için barınağa getirilen yavru ayı ‘Dolunay’ı biberonla besledi.

LONGOZ’A HAYRAN KALDI
Aslıhan Gürbüz ve ailesinin Bursa’daki diğer durağı ise Karacabey Longoz Ormanı oldu. Bu aylarda çiçek açan ve yaban lavantası olarak da bilinen Karabaş Otları ve nilüfer çiçeklerine hayran kalan Gürbüz, bol bol fotoğraf çekerek o ânları sosyal medya hesaplarında paylaşarak ölümsüzleştirdi.

POŞET ALIP ÇEVREYİ TEMİZLEDİ
Gerçekleştirdiği ziyarette eline aldığı poşetle tek tek yere atılan çöpleri toplayarak doğaya karşı olan hassasiyetini belirten Gürbüz, “İnsanlar bu yerlerin kıymetini bilmiyorlar. Kaçıncı devirde yaşıyoruz, dünya olarak nasıl bir süreçten geçiyoruz hepsi ortada. Ama hala böyle yerlere çöp atabilen, pisliğini bırakabilen insanlar var. Böyle bir yere bunu nasıl atabiliyorlar aklıma almıyor” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.