Hava Durumu

Apartmanda panik: Silah sesiyle uyandılar

Bursa’da bir apartmandan yükselen silah sesleri bina sakinlerine büyük panik yaşattı. Korkularından kapılarını açamayan apartman sakinleri bir süre sonra kapıya çıktıklarında merdivenlerde kalbinden vurulmuş bir cesetle karşılaştı. Demirtaş Barbaros Mahallesinde bulunan Erdemler apartmanında 08.00 sıralarında silah sesleri duyuldu. Seslere uyanan vatandaşlar büyük panik yaşarken, kapılarını açtıklarında 57 yaşındaki Aydın Sayılır isimli bir kişiyi kalbinden vurulmuş

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2021 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2021 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Apartmanda panik: Silah sesiyle uyandılar

Bursa’da bir apartmandan yükselen silah sesleri bina sakinlerine büyük panik yaşattı. Korkularından kapılarını açamayan apartman sakinleri bir süre sonra kapıya çıktıklarında merdivenlerde kalbinden vurulmuş bir cesetle karşılaştı.

Demirtaş Barbaros Mahallesinde bulunan Erdemler apartmanında 08.00 sıralarında silah sesleri duyuldu. Seslere uyanan vatandaşlar büyük panik yaşarken, kapılarını açtıklarında 57 yaşındaki Aydın Sayılır isimli bir kişiyi kalbinden vurulmuş şekilde buldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde Sayılır’ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay yeri incelemesinin ve Savcılığın yaptığı incelemeler sonrası Aydın Sayılır’ın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılırken, şahsın ölü bulunduğu apartmanda ikamet etmediği belirlendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.