Hava Durumu

Balkondan düşen genç kız hayatını kaybetti

Bursa’da ağabeyinin kapıyı kilitlemesi nedeniyle alt katın balkonuna inmeye çalışan 15 yaşındaki Dilek Yıldız ipin kopması sonucu ağır yaralanmıştı. Bir haftadır yoğun bakımda tedavi gören genç kız hayatını kaybetti. Yıldırım ilçesi Şükraniye mahallesinde bir aile apartmanında yaşayan Dilek Yıldız, ağabeyinin kapıyı kilitlemesi üzerine evin balkonundan bir alt balkona iple inmek istedi. O sırada ipin kopması

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2021 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2021 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Balkondan düşen genç kız hayatını kaybetti

Bursa’da ağabeyinin kapıyı kilitlemesi nedeniyle alt katın balkonuna inmeye çalışan 15 yaşındaki Dilek Yıldız ipin kopması sonucu ağır yaralanmıştı. Bir haftadır yoğun bakımda tedavi gören genç kız hayatını kaybetti.

Yıldırım ilçesi Şükraniye mahallesinde bir aile apartmanında yaşayan Dilek Yıldız, ağabeyinin kapıyı kilitlemesi üzerine evin balkonundan bir alt balkona iple inmek istedi. O sırada ipin kopması sonucu 3’ncü kattan beton zemine düşen Yıldız, ağır yaralandı. Yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen Ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan ve yoğun bakımda tedavi altına alınan Dilek Yıldız, yapılan tüm ümdahalelere rağmen yaşama tutunamadı. Genç kız, düzenlenen cenaze töreni sonrası Hasköy mezarlığında toprağa verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.