Hava Durumu

Bebeklerini dondurmacıda unuttular

Bursa’da iki yaşındaki bebekleriyle birlikte dondurmacının önünde kuyruğa giren anne ve baba, kendilerine sıra geldikten sonra bebeklerini sırada unutup gitti. Esnaf ve vatandaşların sahip çıktığı bebeğin ailesi yarım sonra gelerek bebeği aldı. Akıllara durgunluk veren olay Tarihi Çarşıda yaşandı. 2 Yaşlarındaki bebeklerini bebek arabasına koyarak ailece gezmeye çıkan aile, çarşı içindeki işlek bir dondurmacıdan dondurma

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2021 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2021 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bebeklerini dondurmacıda unuttular

Bursa’da iki yaşındaki bebekleriyle birlikte dondurmacının önünde kuyruğa giren anne ve baba, kendilerine sıra geldikten sonra bebeklerini sırada unutup gitti. Esnaf ve vatandaşların sahip çıktığı bebeğin ailesi yarım sonra gelerek bebeği aldı.

Akıllara durgunluk veren olay Tarihi Çarşıda yaşandı. 2 Yaşlarındaki bebeklerini bebek arabasına koyarak ailece gezmeye çıkan aile, çarşı içindeki işlek bir dondurmacıdan dondurma almak için sıraya girdi. Bir süre sıra bekleyen anne ve baba, sıra kendilerine geldiğinde dondurmalarını alarak sıradan ayrıldı. Birkaç dakika sonra dondurmacıda çalışan Yiğit Bulut ve sıra bekleyen diğer vatandaşlar bebeğin anne ve babasının yanında olmadığını fark etti. Ağlamasın diye bebeğin eline dondurma kulağı veren çalışanlar bebeğin ailesini aramaya başladı.

ARADILAR AMA BULAMADILAR
İş yeri sahibinin kalabalığa seslenip aynı zamanda da sosyal medya hesaplarından yayın yapmasına rağmen bebeğin ailesine ulaşılamadı. Bunun üzerine polise haber verildi. Kısa süre içinde dondurmacıya gelen polis ekipleri, bebeği teslim alıp polis merkezine gidecekleri sırada bebeğin ailesi geldi.

KİMLİK SORGULAMASI YAPILDI
Son derece sakin tavırlarla bebeği almak isteyen aileye polis ekipleri kimlik sorgulaması yaptı. Sorgulamanın ardından bebeği alarak sakin bir şekilde bir banka oturan anneye vatandaşlar da tepki gösterdi. Dondurmacıda çalışan Yiğit Polat, yaşanan olayla ilgili, “Akşam saatlerinde burada kuyruk vardı. Sonra bebek arabasını fark ettik. Müşterilerimize bebeğin kimin olduğunu sorduk kimse çıkmadı. Endişelendik. Hemen polisi aradık. Polis gelene kadar bebeği sevip oynadık. Yarım saat sonra aile geldi bebeği aldı. Oldukça sakinlerdi” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.