Hava Durumu

Bursa'da ağız dolusu yarışma! 10 dakikada 16 metrelik böreği yedi

Bursa'da 3 bin lira ödülle düzenlenen börek yeme yarışmasında kıyasıya mücadeleler yaşandı. Yarışmayı, 2 gündür hiç bir şey yemeyen Erdem Salman, 10 dakikada 15 metre 60 santimlik böreği yiyerek kazandı. 

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2022 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2022 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bursa'da ağız dolusu yarışma! 10 dakikada 16 metrelik böreği yedi

Bir börekçi esnafı tarafından bu yıl 7’inci kez düzenlenen börek yeme yarışmasında renkli anlar yaşandı. Yarışmaya birçok ülkeden yarışmacı katıldı.

3 Bin liralık ödülün sahibi olmak için kıyasıya yarışan yarışmacılar birbiriyle kıyasıya mücadele etti. Geleneksel hale gelen yarışmayı, 2 gündür yarışmaya hazırlanan ve hiç bir şey yemeyen Erdem Salman kazandı. Salman, başlama düdüğü ile birlikte 10 dakika içerisinde 15 metre 60 santimlik böreği bitirdi. 

“ÇOK ZORLANDIM AMA BAŞARDIM”
Derece alabilmek için yklaşık gündür bir şey yemediğini ifade eden Erdem Salman, "Hedefim Bursa'nın plakası olan 16 metre börek yemekti. Ben 15 metre 60 santim börek yedim. Börekleri yerken çok zorlandım. Birinci geldikten sonra hemen lavaboya koştum. 1,5 gündür hiç bir şey yemiyordum. Bu yarışmaya iyi hazırlandım. Önümüzdeki yıl yarışmaya tekrar katılacağım' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.