Hava Durumu

Bursa'da akılalmaz olay! 15 yaşındaki çocuk babasına kızdı, sonrası film gibi...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Babası İstanbul'a giderken kendisini götürmediği için sinirlenen 15 yaşındaki çocuk, lüks araç çalarak babasının peşinden gitti. İstanbul'da trafik kazasına karışan çocuk, aracı bırakıp İnegöl'e otobüsle geri döndü. Lüks cip sahibinin çalıntı ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, 127 güvenlik kamerasını inceleyerek şüpheli çocuğu yakaladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2022 21:48
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2022 22:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bursa'da akılalmaz olay! 15 yaşındaki çocuk babasına kızdı, sonrası film gibi...

Olay, 16 Eylül 2022 tarihinde Süleymaniye Mahallesi Akgül Sokak'ta bulunan sitede meydana geldi. Babası kendisini İstanbul'a gezmeye götürmediği için sinirlenen 15 yaşındaki Z.A., site bahçesinde park halinde olan Semih K.'ye ait 16 ACH 278 plakalı son model cipi, içinde unutulan anahtarla çalıştırıp çaldı.

LÜKS CİPİ ÇALARAK BABASININ PEŞİNE DÜŞTÜ

Aracının yerinde olmadığını gören sahibi, polis karakoluna giderek şikayetçi oldu. Aracı çalan şüpheli ise babasının peşinden İstanbul'a gitti. Babasını bulamayan genç, gezerken de maddi hasarlı kaza yaptı. Kazanın ardından aracı İstanbul'un Ataşehir ilçesinde yol kenarında terk edip İnegöl'e otobüsle döndü.

Polis ekiplerinin 14 gün süren 127 güvenlik kamerası incelemesi sonucu şahıs tespit edildi. Yapılan operasyonla şüpheli genç, yakalanarak gözaltına alındı.

KAZA YAPINCA KORKMUŞ

Şüpheli Z.A.'nın ifadesinde, İstanbul'a gitmek için çaldığı araçla İstanbul’da kaza yaptığını, daha sonra korktuğu için aracı İstanbul'da kontak üzerinde terk ettiğini söylediği öğrenildi.
Bulunan araç, sahibine teslim edildi.
Şüpheli Z.A. ise bugün çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.