Hava Durumu

Bursa'da apartmanın önündeki mezarın hikayesini duyanlar adeta yıkıldı!

Bursa'daki bir apartmanın önünde yer alan mezar, merak konusu oldu. Yoldan geçenler mezarda kimin yattığını merak ederken, mezarda yatan kişinin genç bir kadın olduğu ve sevdiğine kavuşamadan ölmesi nedeniyle genç çocuğun apartmanının önüne defnedildiği iddiası, öğrenenleri yıktı.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2022 18:13
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2022 18:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bursa'da apartmanın önündeki mezarın hikayesini duyanlar adeta yıkıldı!

Bursa'daki bir apartmanın önü olduğu iddia edilen bölgede yer alan mezar, gerek sosyal medyada gerekse de il genelinde büyük merak uyandırıyor. Mezarla ilgili ortaya atılan iddiaların çeşitlenmesi, bölgeye de ilgiyi her geçen gün artırıyor.

ÖYLE BİR İDDİA VAR Kİ, DUYANLARI AĞLATIYOR

Mezarla ilgili ilk iddia, oldukça acıklı. İşte o iddianın detayları: "Bir kız bu binada oturan bir oğlana aşıkmış. Hiçbir şekilde kavuşmalarına izin vermemişler. Kız ince hastalığa yakalanmış (verem) "Yeter ki evleneyim kapısında öleyim" diyormuş. Kızın haline acıyıp iyileşir umuduyla evlendirmişler. Kapıya gelin geldiğinde içeri bir adım daha atamadan son nefesini vermiş. Oturanlar değişmiş, bina değişmiş mezar hep orada kalmış. "

BAŞKA İDDİALAR DA VAR...

Mezar hakkında başka hikayeler anlatanlar da mevcut. Bölge sakinleri, mezarın apartmanda yaşayan bir genç kıza ait olabileceğini de iddia ediyor. Sosyal medyada bir kez daha paylaşılan video, yeniden büyük ilgi gördü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.