Hava Durumu

Bursa'da daire başkanının kahreden ölümü! Haberi alan yakınları yasa boğuldu...

Bursa Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanı Murat Uşun geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Uşun'un acı haberini alan, yakınları yasa boğuldu.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2022 09:20
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2022 09:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bursa'da daire başkanının kahreden ölümü! Haberi alan yakınları yasa boğuldu...

Bursa Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanı Murat Uşun geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Uşun'un acı haberi, çalıştığı kurumdaki personeli, yakınlarını ve ailesini yasa boğdu. Uşun'un cenazesinin bugün ikindi namazının ardından Beşevler Konak Camii'nden kaldırılacağı belirtildi.

BAŞKAN AKTAŞ'TAN MESAJ

Başkan Alinur Aktaş, Murat Uşun'un hayatını kaybetmesinin ardından sosyal medya hesabından bir taziye mesajı paylaştı. Aktaş mesajında, ''Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanı'mız Murat Uşun'un vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Vefatı ile derinden üzüldüğümüz çalışma arkadaşımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyorum. Mekânı cennet, makamı ali olsun'' ifadelerini kullandı.

KESTEL BELEDİYE BAŞKANI TANIR'DAN TAZİYE MESAJI

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, sosyal medya hesabından paylaştığı taziye mesajında, "Bursa Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanı Sn. Murat Uşun, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir. Allah’tan rahmet kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı dilerim." dedi.

İZNİK BELEDİYE BAŞKANI USTA'DAN TAZİYE MESAJI

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta da sosyal medya hesabından bir taziye mesajı yayınladı. Usta mesajında, "Bursa Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanı’mız Murat Uşun’un vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Vefatı ile derinden üzüldüğümüz çalışma arkadaşımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyorum. Mekânı cennet, makamı ali olsun." ifadelerini kullandı.

YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI USTA'DAN TAZİYE MESAJI

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın ise, "Bursa Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanı Murat Uşun’un vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun." ifadelerini kullandı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.