Hava Durumu

Bursa’da eşsiz lezzetin tadına bakan bırakamıyor! Tam bir şifa deposu…

Bursa’nın önemli lezzet duraklarından olan Sağıroğlu Et Lokantası, eşsiz tatlarını nezih bir ortamda misafirlerine sunuyor. Izgara çeşitlerinden geleneksel Türk yemeklerine kadar geniş bir menünün olduğu mekânda,  bir kaşığında bin şifa Trabzon usulü Haşlama çorbasını tadan bir daha vazgeçemiyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2022 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2022 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bursa’da eşsiz lezzetin tadına bakan bırakamıyor! Tam bir şifa deposu…

weBursa.com / Haber merkezi

Tarihiyle, coğrafi konumuyla, kültürel mirasıyla Türkiye’nin güzide şehri Bursa'nın vazgeçilmez lezzet durakları arasında yer alan Sağıroğlu Et Lokantası, birbirinden güzel tatlarıyla Bursalılara hizmet veriyor.

‘Bursa'da hangi yemek nerede yenilir?’ sorusuna cevap niteliğinde zengin menüye sahip mekânda, kahvaltıdan tatlıya, et mangal çeşitlerinden geleneksel Türk yemeklerine kadar birçok lezzet bulunuyor.

FİYATLAR UYGUN

Nilüfer ilçesine bağlı Odunluk Caddesi üzerinde, uygun fiyatla faaliyet gösteren Sağıroğlu Et Lokantasında, bir kaşığında bin şifa olan her derde deva Trabzon yöresine ait Haşlama çorbası da yapılıyor.

FAYDALARI SAYMAKLA BİTMİYOR

Doğal bir kolajen deposu olan Haşlama çorbasının faydaları ise saymakla bitmiyor. Günün herhangi bir saatinde tüketilebilen besin kaynağı olan çorba, bünyesinde bulunan kolajen, mineral ve vitaminler ile bağışıklık sistemini güçlendiriyor.

Kasları kuvvetlendirme, kemik ağrılarını azaltma etkisi de olan çorba, kanser hastalığının ilerlemesinin durdurulmasında etkin bir rol üstleniyor. Şifa deposu çorba, kanser hastalarında kolajen yıkımına sebep olan ilaçların etkilerinin azaltılmasına da yardımcı oluyor. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.