Hava Durumu

Bursa'da güpegündüz vahşet! Tüfekle öldürdü, gerekçesi pes dedirtti...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, sokak köpeğini pompalı tüfekle vurarak öldüren, başka köpeği de yaralayan Okan A., tarlada saklanırken yakalandı. Okan A.'nın, jandarmadaki ifadesinde, "Köpekler, tavuklarımı öldürüyorlardı. O yüzden ateş ettim" dediği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2023 18:04
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2023 18:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bursa'da güpegündüz vahşet! Tüfekle öldürdü, gerekçesi pes dedirtti...

Kırsal Deydinler Mahallesi'nde 13 Ocak'ta meydana gelen olayda Okan A., kovaladığı sokak köpeğini tüfekle vurdu. Köpek, yaralı halde kaçarken, Okan A. ise elindeki tüfeği omuzuna koyarak uzaklaştı.

TÜFEKLE ÖLDÜRDÜ

Şüphelinin, beyaz renk köpeği öldürmeden dakikalar önce başka köpeği de ateş ederek yaraladığı ortaya çıktı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde; siyah köpeğin, aksayarak şüphelinin yanından geçip, kaçtığı görüldü. Sağ arka bacağına isabet eden saçmalarla yaralanan köpek, İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi'nde tedaviye alınırken, jandarma da Okan A.'yı yakalamak için çalışma başlattı.

"KÖPEKLER TAVUKLARIMI ÖLDÜRÜYOLARDI"

Olayın ardından evine gitmeyen Okan A.'yı arama çalışması başlatan İnegöl Jandarma Komutanlığı ekipleri, şahsı mahalledeki tarlada saklanırken yakaladı. Okan A.'nın yapılan üst aramasında, bir miktar metamfetamin ele geçirildi. Jandarmadaki ifadesinde, "Köpekler, tavuklarımı öldürüyorlardı. O yüzden ateş ettim" dediği öğrenilen Okan A., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.