Hava Durumu

Bursa'da inanılmaz olay! Metrelerce yüksekten ağabeyinin üzerine düştü

Bursa'nın İnegöl ilçesinde inşaat halindeki binanın 3.katında çalışan bir işçi, 6 metre yükseklikten ağabeyinin üzerine düştü.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2023 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2023 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bursa'da inanılmaz olay! Metrelerce yüksekten ağabeyinin üzerine düştü

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yapımı devam eden site inşaatında meydana gelen olayda bir işçi, inşaatın 3. katından çalışan ağabeyinin üzerine düştü. 2 işçi de yaralandı.

Olay 17.00 sıralarında Ertuğrulgazi Mahallesi Kozluca Yolu Caddesi üzerinde yapımı devam eden site inşaatında meydana geldi. İnşaat halindeki binanın 3. katında çalışmakta olan işçi Ferhat C.(17), dengesini kaybederek boşluğa düştü.

Yaklaşık 6 metre yükseklikten yerde çalışan işçi ağabeyi Yusuf C.(24)'nin üzerinde düştü. Olay sonucu Ferhat ve ağabeyi Yusuf yaralandı. Yaralı ağabey ve kardeşi, olay yerine sevk edilen ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yapılan tetkikler sonucu işçi kardeşlerin vücutlarında kırıklar tespit edildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

MUHTAR OLAYI ANLATTI

Ertuğrulgazi Mahallesi muhtarı olayı anlattı. Muhtar Ercan Uysal, "Dün ki olaydan dolayı hepimiz gerçekten üzüldük. Çok şükür arkadaşların durumları iyi. İki kardeş bunlar. Yukarıda asansörde çalışan büyük abisi aşağıda yük dolduruyor. Asansörde halatın kopması sonucu, asansörle beraber diğer kardeşinin üzerine düşüyor. Biraz kırık çıkıkları var ama rabbime şükürler olsun bir şeyleri yok. Kardeşlerime geçmiş olsun, X firmasının sahibine de geçmiş olsun. Rabbim beterinden saklasın inşallah." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.