Hava Durumu

Bursa'da kahreden ölüm! Henüz 6 yaşındaydı, babasının sözleri yürekleri yaktı!

Bursa'da alkollü sürüsünün kullandığı aracın çarpması sonucu ağır yaralan 6 yaşındaki çocuk hastanede 2 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Gözyaşlarıyla toprağa verilen küçük Mira'nın babası 'Bu kazanın bedelini herkes ödeyecek, ciğerimiz yanıyor' ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2022 09:29
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2022 16:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bursa'da kahreden ölüm! Henüz 6 yaşındaydı, babasının sözleri yürekleri yaktı!

Kaza, 26 Haziran 2022 tarihinde 15.40 sıralarında Mudanya ilçesi Bursa Asfaltı Caddesi üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Burak U. (28) idaresindeki 16 ANV 418 plakalı otomobil, yolun karşına geçmek isteyen Fikriye Yeğit (56) ve torunu Zeynep Mira Güler'e (6) çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle nine ve torun savrularak ağır yaralandı. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri nine Fikriye Yeğit'e yaptığı kontrollerde hayatını kaybettiğini belirlerken torun Zeynep Mira Güler ise ağır yaralı olarak Mudanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerine gelen polis ekipleri otomobil sürücüsü Burak U.'ya yaptığı alkol testinde 0.86 promil alkollü olduğunu tespit etti. Hastanede 2 gündür hayat mücadelesi veren Zeynep Mira Güler, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazayla ilgili inceleme devam ediyor.

GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ!

Mira için öğlen vakti Bayrampaşa Altıntepsi Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Cenazeye aile üyeleri ve yakınları katıldı. Törende çocuğun yakınları gözyaşlarını tutamadı. Zeynep Mira için cenaze namazı kılındı, helallik alındı. Zeynep Mira, törenin ardından Yeniayazağa Mezarlığı'na defnedildi. 

"KAZANIN BEDELİNİ HERKES ÖDEYECEK"

Baba Burak Güler, "Gerçekten çok acı bir durum. Benim daha 5 buçuk, 6 yaşındaki çocuğum ölümü hak etmedi. Sorumluları kimse biz bunun peşini bırakmayacağız. 2 tane can. Küçük olay değil. Hele ki benim babişkomun ölümü. Bu kazanın bedelini herkes ödeyecek. Bazı şeyleri karartmaya çalışıyorlar. Onların peşindeyiz. Her şeyi biliyoruz. Alkol varmış. Bir tane bira içen adamdan 80 promil alkol çıkmaz. Verdiği ifadenin hepsi yalan. Biz hakkımızı savunacağız. Tabii ciğerimiz yanıyor. Benim babişkom geri gelmeyecek ama sorumlular da cezasını çekecek" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.