Hava Durumu

Bursa'da kayıp alarmı! Ailesi Müge Anlı'ya başvurdu, çarpıcı detaylar ortaya çıktı...

Bursa'daki evinden 8 gün önce ünlü olmak için kaçan 15 yaşındaki Kaan Çam'ı annesi aramak için Müge Anlı'ya başvurdu. Müslüm Gürses hayranı olan ve büyük görünmek için saçlarını kesip bıyık yapan Kaan Çam'ın Farah Zeynep Abdullah'ın peşine düştüğü ortaya çıktı. Farah Zeynep Abdullah sevgilim, onun evini arıyorum diyen Kaan, her yerde aranıyor...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2024 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2024 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bursa'da kayıp alarmı! Ailesi Müge Anlı'ya başvurdu, çarpıcı detaylar ortaya çıktı...

Geçen hafta, Tayfun ve Gamze çifti, 15 yaşındaki oğulları Kaan Çam'ı bulmak için Müge Anlı'ya başvurdu. Aile, Kaan'ın Arabesk müziğe tutkun olduğunu ve Müslüm Gürses hayranı olduğunu belirtti. Ayrıca saçlarını kesip bıyık yaptığını da ifade ettiler. Kaan'ın kaybolduğu günden bu yana 8 gün geçti ve Müge Anlı, onu bulmak için tüm imkanlarını seferber etti.

BURSA'DAN KAÇTI

Bursa'dan kaçarak İstanbul'a gelen Kaan'ın sevgilisini aramaya çalıştığı ortaya çıktı. Müslüm Gürses'e benzemek için bıyık takan Kaan, sokaklarda dikkat çekiyordu.

Stüdyoda, şaşırtıcı bir telefon görüşmesi gerçekleşti. Bir görgü tanığı, kayıp olduğu düşünülen Kaan'ı Nişantaşı ve Beşiktaş'ta bir bankta otururken gördüğünü bildirdi. Kaan'ın sevgilisini aradığını ve nerede oturduğunu sorduğunu söylediğini aktardı.

'FARAH ZEYNEP SEVGİLİM'

Tanıklar, Kaan'ın sevgilisinin kim olduğunu merak etti ve Kaan, resmi olmadığını belirterek internetten Farah Zeynep Abdullah'ın resmini göstererek onun sevgilisi olduğunu iddia etti.

Görgü tanıkları, Kaan'ın aklının yerinde olmadığını düşünerek oradan ayrıldılar. Ancak Nişantaşı ve Şişli gibi semtlerde, etraftakilere Farah Zeynep Abdullah'ın sevgilisi olduğunu söyleyerek dolaşan genç hala bulunamadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.