Hava Durumu

Bursa'da panik! 3 apartman tahliye edildi, binalara girişlere izin verilmiyor...

Bursa'da yoğun doğal gaz kokusu nedeniyle 6 katlı bina ile çevresindeki iki apartmanda yaşayanlar tahliye edildi. İtfaiye ekipleri kokunun geldiği 4'üncü kattaki daireye, merdivenli araçla ulaşıp camı kırarak içeri girdi.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2022 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2022 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bursa'da panik! 3 apartman tahliye edildi, binalara girişlere izin verilmiyor...

Olay, saat 15.00 sıralarında meydana geldi. 6 katlı binada oturanların yoğun doğal gaz kokusu ihbarıyla, bölgeye Bursagaz, itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ekipler, doğal gaz ve elektriği kesip, bina ile çevresindeki iki apartmanda yaşayanları tahliye etti. Ekipler, kokunun 4'üncü kattaki daireden geldiğini belirledi.

BİNALARA GİRİŞLERE İZİN VERİLMİYOR

Merdivenli itfaiye aracıyla ulaştıkları dairenin camını kırıp içeri giren ekipler, kimsenin olmadığını tespit etti. Binada oturanların evlerine girişlerine izin verilmezken, doğal gaz kokusunun kaynağının tespit edilmesi için çalışma başlatıldı.

"KORKTUK, PATLAMA OLABİLİRDİ"

Binada oturan Ceyda Yılmaz, doğalgaz kokusunu fark edip ekiplere ihbarda bulunduğunu belirterek, "Ben temizlik yapıyordum. Evin içinde bir koku olduğunu fark ettim. Kapıyı açıp dışarı çıktığımda daha yoğun bir koku aldım. Sonra hemen doğal gaz ekiplerini aradım. 10 dakikada ekipler geldi. Sonra ölçüm yaptılar. Ben o sırada dışarıya çıktım. Daire 12'den kokunun geldiğini tespit ettiler. Sonra hepimiz binadan çıktık. Ambulanslar ve itfaiye ekipleri de geldi. Korktuk. Çünkü patlama olabilirdi" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.