Hava Durumu

Bursa'da sahte içki faciasında bilanço ağırlaşıyor! Ölü sayısı yükseldi...

Bursa’da sahte içkiden zehirlenerek hayatını kaybedenlerin sayısı 2'ye yükseldi. Zehirlenen 4 kişiden 2'sinin tedavisi yoğun bakımda, diğer 2'sinin ise diyaliz merkezinde sürdüğü belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2022 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2022 14:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bursa'da sahte içki faciasında bilanço ağırlaşıyor! Ölü sayısı yükseldi...

Yıldırım'da gece saatlerinde sahte içki içki içtikten sonra rahatsızlanan Şakir Çelik (56), Erol O. (56), Fuat İ. (49), Kamil Cihat İ. (51) ve Necip C. (60), Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Zehirlenme şüphesi ile tedavi altına alınan 5 kişiden Şakir Çelik, hayatını kaybetti. Diğer 4 kişinin ise hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

ZEHİRLENENLERİN SAYISI 6'YA YÜKSELDİ

Yıldırım ilçesi Akçağlayan Mahallesi Konak Sokak'ta yaşayan Murat K. (56), gece saatlerinde sahte içki içti. Saat 11:00 sıralarında Murat K.'nin rahatsızlandığını gören yakınları, durumu sağlık ekiplrine bildirdi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi evinde yapılan Murat K., ambulansla Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

ÖLÜ SAYISI 2'YE ÇIKTI

Sahte içkiden zehirlenen 6 kişiden Erol Oktay (56) da tedavi gördüğü Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Zehirlenen 4 kişiden 2'sinin tedavisi yoğun bakımda, diğer 2'sinin ise diyaliz merkezinde sürüyor.

‘İÇKİYİ ARKADAŞIMIN AĞABEYİNDEN ALDIM’

Sahte içkiden zehirlenen 6 kişiden Murat K., hastanedeki ilk ifadesinde, “Sahte içkiyi bir arkadaşımın ağabeyi olan Cihat’tan aldım. İlk olarak tek başıma içmeye başladım. Daha sonra Suriyeli Ahmet diye bir arkadaşım geldi. O da benimle içti. Onun nerede oturduğunu bilmiyorum. Ben rahatsızlanınca bir süre bekledim. Cihat'ın zehirlendiğini ve hastaneye kaldırıldığını öğrenince, ben de zehirlendiğimi anladım” dediği öğrenildi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.