Hava Durumu

Bursa'da şaşkına uğratan düğün! Evlenen damada cenaze şakası yaptılar...

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde dünyaevine giren Tuğçe-Barış Uslu çiftine, damadın arkadaşları şaka yaptı. ‘Acı kaybımız’ yazılı çelenk yaptıran gençlerden biri imam gibi giyindi. Siyah kıyafetler giyip, hüzünlü müzik eşliğinde, damadın fotoğrafıyla düğün salonuna giren arkadaşları ise evlenen çifte ve davetlilere kısa süre şaşkınlık yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2023 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2023 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bursa'da şaşkına uğratan düğün! Evlenen damada cenaze şakası yaptılar...

Mustafakemalpaşa ilçesinde Orman işletme Müdürlüğü'nde çalışan Barış Uslu ile 2,5 yıldır birlikte olduğu Tuğçe Uslu, geçen hafta yapılan düğünle hayatlarını birleştirdi.

İlçedeki bir salonda gerçekleştirilen düğünde, gelin ile damat takı sırasındayken, hoparlörden önce hüzünlü bir müzik yankılandı. Ardından da damadın arkadaşları, üzerinde ‘Acı kaybımız’ yazılı çelenk ve damadın fotoğrafının olduğu bir çerçeve ile salona girdi.

İmam gibi cübbe giyen sağdıç, en önde, siyah kıyafetler giyip güneş gözlüğü takan diğer sağdıçlar da arka arkaya sıralanarak, davetlilerin şaşkın bakışları arasında gelin ve damadın yanına geldi. İmam gibi giyinen genç eline mikrofonu alarak, cenazedeymiş gibi, damadın sağdıçlarına üç kez, “Barış Uslu'yu bekarlığında nasıl bilirdiniz?” diye sordu.

‘İyi biliriz’ yanıtını alınca bu kez üç kez, “Altınlarınızı helal ediyor musunuz?” diye sordu. ‘Helal ediyoruz’ yanıtını veren sağdıçlar, çifte mutluluklar dileyip, düğün fotoğrafı çektirdi. O anlar davetliler tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.



Arkadaşlarının şaka yapacağını tahmin ettiğini, fakat cenaze merasimi gibi bir olayla karşılaşacağını düşünemediğini söyleyen Barış Uslu, "Bizim için gerçekten sürpriz ve unutulmaz bir anı oldu. Onlara teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.