Hava Durumu

Bursa'da şok tepki! Yaşlı adam 'Burada işin yok' dedi, İmamoğlu böyle karşılık verdi...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün cuma namazını Bursa'daki Ulucami'de kıldı. Cuma namazı sonrası cami cemaati ile de görüşen İmamoğlu'na cemaat içinden yaşlı bir adam tepki gösterdi. Yaşlı adam, İmamoğlu'na "Boğaza git sen boğaza, burada işin yok senin, PKK'nın yanına git sen" dedi. Camiyi boşaltan cemaat ile İmamoğlu'nun çıkışını bekleyen partililer arasında da zaman zaman gerginlik ve sözlü sataşmalar yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2023 10:38
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2023 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bursa'da şok tepki! Yaşlı adam 'Burada işin yok' dedi, İmamoğlu böyle karşılık verdi...

Bursa'nın CHP'li Gemlik, Nilüfer, Mudanya ilçelerine ziyarette bulunmak için dün sabah erken saatlerde Bursa'ya gelen İstanbul Büşükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Cuma namazını Ulucami'de kılmak için Bursa şehir merkezine de uğradı.

Ezan okunduğu sırada Ulucami'ye gelen İmamoğlu'nu cami girişinde partili grubu karşıladı. Cuma namazı sonrası cami cemaatiyle de görüşen İmamoğlu'na cemaat içinden yaşlı bir adam "Boğaza git sen boğaza, burada işin yok senin, PKK'nın yanına git sen" diyerek tepki gösterdi.

İmamoğlu ise "Kimin ne yaptığını bilemezsin sen. Tamam. Manidar cümleler kurma. Herkesin kendi ibadeti tamam mı kardeşim. Allah ruhuna ferahlık versin" ifadelerini kullandı.

Camiyi boşaltan cemaat ile İmamoğlu'nun çıkışını bekleyen partililer arasında da zaman zaman gerginlik ve sözlü sataşmalar yaşandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.