Hava Durumu

Bursa'da terörist yakınlarına maddi destek veren şüphelilere baskın!

Bursa'da terör örgütü PKK içerisinde faaliyette bulunan ya da ölen teröristlerin yakınlarına maddi destek verdikleri tespit edilen 4 şüpheli, yapılan baskınla gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2024 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2024 18:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bursa'da terörist yakınlarına maddi destek veren şüphelilere baskın!

Bursa Emniyet Müdürü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü PKK'nın faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışma başlattı.

Yapılan araştırmalarda örgüt içerisinde faaliyette bulunan ya da ölen teröristlerin, sözde- değer ailesi olarak nitelendirilen yakınlarına maddi destek verildiği ve motivasyon ziyareti yapıldığı belirlendi.

Toplanan delillerin ardından operasyon için düğmeye basan ekipler, tespit edilen 4 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. 

Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada yüksek miktarda döviz, -sözde- değer ailelerine dağıtılmak üzere bulundurulan çok sayıda alışveriş kartı ve dijital materyallere el konuldu.

PKK'YLA BAĞLANTILI 5 ŞAHIS SINIR DIŞI

Ayrıca PKK/KCK silahlı  terör örgütüyle iltisakları tespit edilerek İçişleri Bakanlığı tarafından haklarında Yurda Giriş Yasağı çıkarılan yabancı uyruklu 5 şahıs, yakalanarak sınırdışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.