Hava Durumu

Bursa'da yol kenarında bulunan cesedin sırrı çözüldü! Katil tanıdık çıktı...

Bursa'da yol kenarında vücudunun çok sayıda bölgesinden bıçaklanmış ceset bulundu. Cesedin, Murat Tok’a (43) ait olduğunu tespit edilirken, cinayeti işleyen şüphelinin ise Tok'un 18 yaşındaki üvey oğlu olduğu ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2023 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2023 15:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bursa'da yol kenarında bulunan cesedin sırrı çözüldü! Katil tanıdık çıktı...

Olay, merkez Osmangazi ilçesi, Küçükbalıklı Mahallesi’nde meydana geldi.

Muhittin Kırcal Sokak’ta yol üstünde bir kişinin hareketsiz yattığını gören mahalle sakinleri, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde çok sayıda bıçak darbesi alan kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi.

Yapılan incelemede, yaşamını yitiren kişinin Murat Tok isimli kişi olduğu tespit edilirken, polis ekipleri çevrede çalışma yaptı. 

İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yürütülen çalışmada cinayeti işleyen şüphelinin Murat Tok'un üvey oğlu 18 yaşındaki Durmuş Ali G. olduğu belirlendi. 

Durmuş Ali G. emniyetteki ilk ifadesinde Murat Tok'un, uyuşturucu kullandığını, annesiyle arasında sorunlar olduğunu ve kız kardeşlerine de rahatsızlık verdiğini söyledi. Bunları konuşmak için buluştuklarını öne süren Durmuş Ali G,  önce onun bıçak çektiğini, elinden bu bıçağı aldıktan sonra olayın gerçekleştiğini iddia etti.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.