Hava Durumu

Bursa'daki dev fabrikada çalışanlara verilecek promosyon belli oldu!

Bursa'daki dev fabrika Oyak Renault'ta binlerce personeli ilgilendiren banka promosyonuyla ilgili süreç tamamlandı. Yapılan görüşmeler sonucunda İş Bankası ile 25 bin 500 TL'ye mutabakat sağlandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2022 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2022 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bursa'daki dev fabrikada çalışanlara verilecek promosyon belli oldu!

WeBursa.com / Haber merkezi

Bankalar, 2022 promosyon ödemesi imkanından faydalanmak isteyen vatandaşlar için büyük bir yarışa girdi. Maaş promosyonları özel bankalarda 10 bin liraya kadar çıktı. Öte yandan kurumlar ve dev şirketler de personelinin promosyonunu artırmak için harekete geçti. 

SÜREÇ TAMAMLANDI

Bursa'da faaliyet gösteren otomotiv devi Oyak Renault'ta binlerce personeli ilgilendiren promosyon süreci tamamlandı. Dev fabrika, İş Bankası'yla 25 bin 500 TL'ye anlaştı. 

Yeni promosyon protokolünün süresi 3 yıl olarak belirlendi. 14 Kasım'da tek seferde, peşin ve eşit olarak hiçbir kesinti yapılmaksızın her personele 25 bin 500 TL ödeneceği öğrenildi. 

72 BİN 500 TL İDDİASI VARDI

Geçtiğimiz ay, Oyak Renault fabrikasındaki yaklaşık 6 bin çalışana yönelik 72 bin 500 liralık promosyon anlaşması yapıldığı iddia edilmişti. Bir anda Türkiye'nin gündemine oturan rekor miktar sonrası Akbank açıklama yaparak yalanlamıştı. 

REKOR 41 500 TL

Maaş hesaplarının taşınmasına yönelik bankalar tarafından verilen maaş promosyon ücretlerinde Anadolu Üniversitesi rekor kırmıştı. Gerçekleştirilen banka maaş promosyon ihalesi 41 bin 500 TL'lik ücret ile sona ermişti. Anlaşma yapılan rakamın bir kurum ile banka arasında imzalanan promosyon anlaşmalar bakımından Türkiye rekoru olduğu ifade edilmişti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.