Hava Durumu

Bursa’daki dev fabrikadan binlerce çalışanına müjde! Altın dağıtacak…

Bursa’da faaliyet gösteren Tofaş Türk Otomobil Fabrikası AŞ, çalışanların moral ve motivasyonunu artırmak için geçtiğimiz yıl gibi bu yıl da tüm çalışanlarına Cumhuriyet altını dağıtacağı öğrenildi..

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2022 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2022 10:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bursa’daki dev fabrikadan binlerce çalışanına müjde! Altın dağıtacak…

Bursa’da faaliyet gösteren Tofaş Türk Otomobil Fabrikası AŞ, üretime başlangıcının 50. yılı olması sebebi geçen yıl tüm çalışanlarına Cumhuriyet altını dağıtmıuştı. Fabrika yönetimi bu sene de tüm çalışanlara Cumhuriyet altını dağıtma kararı aldı. Tofaş Fabrikasında 4518 mavi, 1480 beyaz yakalı personel çalışıyor. . 

 15 GÜN ARA VERECEK

Bu arada dev fabrika yılsonu envanter sayımı ve üretim hatlarında yapılacak planlı bakım ve yatırım çalışmaları sebebiyle 15 gün üretime ara veriyor. Dev tesiste 30 Aralık'ta duracak üretim 16 Ocak'ta başlayacak.

DOBLO'NUN AMERİKA VE EURO MARKET ÜRETİMİ BİTİYOR

Öte yandan TOFAŞ'ın Yeni Fiat Doblo modelinin, Stellantis'in İspanya'daki Vigo fabrikasında üretileceği kamuoyu ile paylaşılmasının ardından gözler Bursa'daki fabrikaya çevrilmişti. 2022 yılı sonuna kadar TOFAŞ Fabrikası'nda devam edeceği açıklanan mevcut Fiat Doblo modelinin üretiminin ihracat pazarlarından gelen talep doğrultusunda Türkiye, Kuzey Amerika, Kanada, Orta Doğu ve Afrika için 2023 yıl sonuna kadar uzatılması dahil, Tofaş Fabrikası'nda üretilecek yeni ürünler konusundaki çalışmalar ve değerlendirmeler devam ederken, kesinleşen önemli bilgilerin kamuoyuna duyurulacağı öğrenildi
Yeni yıla girmeye hazırlanan fabrikada Amerika'ya üretilen Doblo'nun 636 modeli ile Euro Market için üretilen Doblo 263 modelinin 2022 yılı sonu itibariyle bir daha üretilmeyeceği, Doblo 263 modelinin Türkiye Market üretimlerinin ise 2023 sonuna kadar devam edeceği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.