Hava Durumu

Bursa için uyarılar üst üste geliyor! Kuvvetli olacak, gün boyu sürecek...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Bursa'da kuvvetli rüzgar ve yer yer fırtına beklendiğini belirterek 'sarı' kodlu uyarı yaptı. Bursa Valiliği de meydana gelmesi muhtemel ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2023 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2023 17:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bursa için uyarılar üst üste geliyor! Kuvvetli olacak, gün boyu sürecek...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü,  Bursa'da kuvvetli rüzgar beklendiğini duyurdu. Sarı kod ile yapılan uyarıda, "Rüzgarın güney yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına (40-70 km/sa), şeklinde esmesi beklendiğinden; çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır Geçerlilik periyodu: Saat: 09:00 - 23:59." ifadeleri yer aldı.

SARI UYARI NEDİR?

Meteoroloji, sarı uyarıyı “Hava durumu potansiyel tehlikelidir: Tahmin edilen meteorolojik hadise olağandışı olmamakla birlikte, meteorolojik şartlardan etkilenebilecek faaliyetler konusunda dikkatli olunmalıdır” şeklinde tanımlıyor.

BİR UYARI DA VALİLİK'TEN

Bursa Valiliği de meydana gelmesi muhtemel ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar, oba ve doğal gaz kaynaklı baca gazı zehirlenmelerigibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.