Hava Durumu

Bursa LÖDER ‘de Prof.Dr. Adalet Meral Güneş güven tazeledi

Tedavi gören hastalara yardım amacıyla 1994 yılında kurulmuş, gönüllülerin oluşturduğu bir sivil toplum kuruluşu olan Bursa Lösemili Çocuklara Yardım Derneği (BURSA LÖDER), Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda 2022-2025 Dönem Başkanı oy birliğiyle tekrar  Prof.Dr. Adalet Meral Güneş oldu.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2022 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2022 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bursa LÖDER ‘de Prof.Dr. Adalet Meral Güneş güven tazeledi

Olağan Genel Kurul Toplantısı Bursa Löder Rahime Gazioğlu Konukevi gerçekleştirildi Prof.Dr. Adalet Meral Güneş, Bursa LÖDER olarak hasta çocukların ve ailelerinin gönüllük esasıyla her zaman yanlarında yer almanın mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını belirtti. Bursa LÖDER gönüllülerine ve kendilerini destekleyen kurumlara da tek tek teşekkür eden GÜNEŞ “yeni dönemde yapacağımız etkinliklerle daha da çok yardım toplayarak hastalarımızın ve ailelerinin yanlarında olmaya ve Bursa için çalışmaya devam edeceğiz, siz Bursalılar lütfen derneğinize sahip çıkmaya devam edin  ” dedi.

Bursa LÖDER Prof.Dr. Adalet Meral Güneş Başkanlığındaki 2020-2025 döneminde, Özgür İde Acarbacan, Mustafa Tan, Pınar Uğuryol ,Asiye Cömert, Serpil Akkul Alyüz, Erkan Adalı, Serdar Bilgin ve Güler Uğurlu Altınel yönetim kurulunda yer aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.