Hava Durumu

Bursa Milletvekili aday adayı Nihat Öztürk'e gençlerden tam destek!

Gençlerle buluşan AK Parti Bursa Milletvekili aday adayı Nihat Öztürk, “İşte bugün burada görüyoruz ki gençlerimiz AK Parti’nin safındadır, gençlerimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındadır” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2023 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2023 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bursa Milletvekili aday adayı Nihat Öztürk'e gençlerden tam destek!

AK Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı Nihat Öztürk, gençlerle buluştu. Merinos Gölpark’ta düzenlenen buluşmaya yüzlerce genç katıldı. Gençlerin yanı sıra, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin, iş ve siyaset dünyasının yoğun ilgisi gösterdiği buluşmada konuşan Milletvekili Aday Adayı Öztürk, “Gençlerimiz milletvekili adayı olmam konusunda ısrarcı oldu. Biz de, gençlerimizden aldığımız güçle ‘Bismillah’ diyerek yola çıktık. Yaklaşık 4 bin gencimizin desteklerini bildiren imzalarıyla birlikte aday adaylığı başvurumuzu yaptık” ifadelerini kullandı.

GENÇLER AK PARTİ DİYOR!

Muhalefet partilerinin gençlik üzerinden algı oluşturmaya çalıştığına dikkat çeken Öztürk; “Bir takım çevreler ve muhalefet odaklı kirli siyasetlerine gençlerimizi alet etmeye çalışıyorlar. Gençlerin AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a karşı oldukları yönünde gerçeği yansıtmayan bir algı oluşturmaya gayret ediyorlar. İşte bugün burada görüyoruz ki gençlerimiz AK Parti’nin safındadır, gençlerimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındadır” diye konuştu.

‘EN KRİTİK SEÇİM’

Türkiye’nin 14 Mayıs’ta kritik bir seçime gideceğini vurgulayan AK Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı Nihat Öztürk, “ Önümüzdeki seçim belki de Cumhuriyet tarihimizin en kritik en önemli seçimi olacaktır. Bir yanda Türkiye Yüzyılı vizyonunu önümüze koyan, ekonomide, sanayide, teknolojide, siyasette Türkiye’ye çağ atlatan Recep Tayyip Erdoğan var, diğer tarafta liderinin, hedefinin, aktörlerinin ve niyetinin ne olduğu tam anlaşılamayan, kaç artı kaç olduğu bilinmeyen bir masa var. Bu seçim partilerin ya da kişilerin seçimi değildir. Bu seçim Türkiye’nin kazanımlarını koruma seçimidir. Bu seçim 20 yıllık emeğe, yükselişe, ilerlemeye sahip çıkma seçimidir” diye konuştu.

‘SOKAK SOKAK GEZECEĞİZ’

Türkiye’nin kazanımlarını korumak, gençlere fayda sağlamak ve Bursa’ya hizmet edebilmek için aday adayı olduğunu belirten Nihat Öztürk; “ Türkiye böylesi kritik bir seçime giderken, elimizi değil gövdemizi taşın altına koymak istedik. Gençlerimizle el ele verip yola çıktık. Seçim süreci boyunca da tüm gençlerimizle birlikte sokak sokak gezip AK Partimize ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek isteyeceğiz. İnanıyorum ki, 15 Mayıs sabahı Türkiye Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başlattığı büyük sıçramaya kaldığı yerden devam edecektir. Bu yolda biz de yorulmadan, uyumadan gece gündüz demeden çalışacağız. Bugün beni yalnız bırakmayan ve desteklerini sunan kıymetli gençlerimize, hemşehrilerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza ve iş dünyamıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.