Hava Durumu

Bursa'nın iki büyük ilçesinde 24 saat sular kesilecek! İşte mahalle mahalle tam liste...

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin kentin geleceğine damga vuracak projesi çerçevesinde, alandaki içme suyu hatlarının yer değişimi yapılacağı için 25 Aralık Pazar günü 24 saat boyunca Yıldırım ve Osmangazi ilçesinin 28 mahallesinde su kesintisi uygulanacak.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2022 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2022 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bursa'nın iki büyük ilçesinde 24 saat sular kesilecek! İşte mahalle mahalle tam liste...

Osmanlı'nın ilk başkenti olan Bursa'da 14. yüzyılda oluşmaya başlayan, 16. yüzyılda han, bedesten ve çarşıların oluşumuyla gelişimini tamamlayan Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’ni eski ihtişamına kavuşuyor. Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından da desteklenen projesi, yıkımların ardından altyapı deplasesi ile devam ederken, katlı otoparkın yapılacağı alandaki mevcut içme suyu hatlarının yer değişikliği 25 Aralık Pazar günü yapılacak.

Bölgede 13 Aralık’tan bu yana yoğun bir şekilde çalışan BUSKİ ekipleri, 24 Aralık Cumartesi gece yarıdan sonra başlayacak çalışmaları, Pazar günü gece yarısı tamamlayacak. Çalışma süresince Osmangazi ve Yıldırım ilçelerimizdeki 28 mahallede su kesintisi uygulanacak. 25 Aralık 2022’de 00.10 - 23.50 saatleri arasında su kesintisi yapılacak mahalleler şunlar:
OSMANGAZİ:

Doburca Mahallesi, İnkaya Mahallesi İlk Adım Cad.-İz Sk.-İçmeler Sk. arasında kalan cadde ve sokaklarda, Çekirge Mahallesi Uludağ Yolu Cd.- Kadıköşkü Sokak Amam Cadde, Selvili Cadde, Süleyman Sokak arasında kalan cadde ve sokaklarda, Çekirge Mahallesi Gül Sokak-Çevik Sokak, Hamzabey Mahallesi Hamzabey Caddesi-Hulkibey Caddesi, Kocanaip Mahallesi Kaplıca Caddesi-Kızlar Caddesi, Yahşibey Mahallesi Yahşibey Caddesi ve Bayır Sokak arasında kalan cadde ve sokaklarda, Şehreküstü Mahallesi Cemal Nadir Caddesi-Haşim İşcan Caddesi, Tuzpazarı Mahallesi Haşim İşcan Caddesi- İnönü Caddesi, Tahtakale Mahallesi Kazım Baykal Caddesi, Nalbantoğlu Mahallesi Akbıyık Caddesi arasında kalan cadde ve sokaklarda, Hocaalizade Mahallesi Ressam Şefik Bursalı Caddesi-Işık Sokak, Kayhan Mahallesi Yeni Cumhuriyet Cadde- Yağız Sokak arasında kalan cadde ve sokaklarda

YILDIRIM:

Yeşil Mahallesi Gökdere Bulvarı -Kurtoğlu Mahallesi İpekçilik Cadde, Namazgah Caddesi- Hocataşkın Mahallesi Emir Sultan Caddesi- Emir Sultan Mahallesi- Zeyniler Caddesi-Meydancık Mahallesi İncirli Caddesi arasında kalan cadde ve sokaklarda, Davutkadı Mahallesi Davutkadı Cadde, Ortayol Sokak- Yediselviler Mahallesi Güvercin Sokak, Kirazlı Sokak- Yeşilyayla Mahallesi Çağlayan Sokak, Pınar Sokak- Baruthane Mahallesi T.M.A Caddesi, Baraklar Sokak- M. Akif Ersoy Mahallesi Maruf Sokak, Yuva Sokak, Altıntaş Sokak ve arasında kalan cadde ve sokaklarda, Baruthane Mahallesi Yüksek Sokak, Aladağ Sokak- Eğitim Mahallesi Akyüz Sokak, Emek Caddesi, Prof. Tezok Caddesi- Değirmenlikızık Mahallesi T.M.A. Caddesi, Huzurevi Caddesi, Tütüncüoğlu Caddesi arasında kalan cadde ve sokaklarda, Selçukbey Mahallesi Selçukbey Caddesi, Prof. Tezok Cadde, İpek Sokak, Galata Sokak, Gülbahar Sokak arasında kalan cadde ve sokaklarda, Güllük Mahallesi Fatih Sokak, Madenci Sokak - Mimar Sinan Mahallesi Mimar Sinan Caddesi, Meyveli Sokak, Şevket Yılmaz Hastanesi-Siteler Mahallesi Kanuni Cadde, 3. Sokak arasında kalan cadde ve sokaklarda, Değirmenönü Mahallesi 1.Fidan Sokak, 2.Dışyaka Sokak ve 2.Temiz Sokak civarı.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.