Hava Durumu

Bursa ormanları sıkı denetim altına alındı

Türkiye’nin birçok noktasında çıkan orman yangınları ile mücadele sürerken, Bursa’da Jandarma ve polis ekipleri ortak yürüttükleri çalışmalarla Bursa ormanlarını havadan ve karadan denetliyor. Havalanan helikopter ve dronelar, Uludağ, Kestel, Gürsu, Orhaneli, Yıldırım, Karacabey ve İnegöl bölgelerini havadan denetliyor. Uludağ Yiğitali Karakolu girişinde polis ve jandarma özel harekat birlikleri, eş zamanlı olarak helikopter ve drone kullanarak

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2021 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2021 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bursa ormanları sıkı denetim altına alındı

Türkiye’nin birçok noktasında çıkan orman yangınları ile mücadele sürerken, Bursa’da Jandarma ve polis ekipleri ortak yürüttükleri çalışmalarla Bursa ormanlarını havadan ve karadan denetliyor.

Havalanan helikopter ve dronelar, Uludağ, Kestel, Gürsu, Orhaneli, Yıldırım, Karacabey ve İnegöl bölgelerini havadan denetliyor. Uludağ Yiğitali Karakolu girişinde polis ve jandarma özel harekat birlikleri, eş zamanlı olarak helikopter ve drone kullanarak hassas bölgelerin havadan ve karadan kontrollerini yaptı.

Jandarma özel harekat birliklerine arama kurtarma ve iz takip köpekleri de eşlik etti. Helikopter ve drone destekli yürütülen çalışmalarda herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı. Yangınlara karşı anî müdahale için birimlerin teyakkuzda bekletildiği bildirildi. Denetimler yaz boyunca ormanlık alanlarda sürecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.