Hava Durumu

Bursa Valisi Canbolat'tan deprem açıklaması!

Düzce'de saat 04.08 sıralarında 5.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı Bursa dahil birçok ilde hissedilirken, vatandaşlar kendilerini sokağa attı. Bursa Valisi Yakup Canbolat, korkutan depremle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2022 08:58
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2022 09:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bursa Valisi Canbolat'tan deprem açıklaması!

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğünde deprem İstanbul, Bolu, Sakarya, Ankara, Kocaeli, Kütahya, Bilecik, Bursa, ve İzmir'e kadar geniş bir alanda hissedildi. AFAD; Düzce'de 37, İstanbul'da 1, Zonguldak'ta 6, Sakarya'da 1 ve Bolu'da 1 olmak üzere 46 kişinin yaralandığını duyurdu.

Bursa Valisi Yakup Canbolat, sosyal medyada hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, ''Düzce Gölyaka ilçesinde meydana gelen ve Bursa’mızda da hissedilen 5.9 büyüklüğündeki depremde ilimize an itibariyle tespit edilen bir olumsuz durum yoktur'' ifadelerini kullandı.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İhtiyaç halinde vatandaşların 153 numaralı telefondan belediye ekiplerine ulaşabileceğini" belirterek, depremden etkilenenlere geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.