Hava Durumu

Bursa’ya kar uyarısı! 'Dikkat kuvvetli şekilde geliyor, Pazar gününe dikkat...'

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yarın için flaş bir fırtına uyarısı geldi. Uyarıda özellikle Bursa'nın kuzey ve batısının dikkatli ve tedbirli olması gerektiği bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2023 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2023 18:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bursa’ya kar uyarısı! 'Dikkat kuvvetli şekilde geliyor, Pazar gününe dikkat...'

Bursa’nın uzun süredir beklediği kar yağışı nihayet geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, bugünden itibaren Bursa’da kar yağışı etkili olacak.

Pazar günü ise kuvvetli şekilde kar yağışı bekleniyor. Kar yağışının pazartesi ve salı günü de devam edeceği tahmin ediliyor

Hava sıcaklıkları gündüz 2 dereceye kadar düşecek. Gece ise -3’lere hazır olun.

METEOROLOJİ'DEN SARI VE TURUNCU UYARI

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, "Yarın 12.00'dan başlayıp Pazartesi gece saat 23.59'a kadar sürmesi beklenen sarı uyarıda "Kuzey yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (60-80 km/sa) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi, kar yağışı olan bölgelerde tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" ifadelerine yer verildi. Osmangazi, Yıldırım ve Gürsu ilçeleri için verilen turuncu uyarıda ise "Yüksek kesimlerinde kuvvetli ve yer yer yoğun (20 cm üzeri cm) kar yağışı beklendiğinden başta ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi, kuvvetli rüzgarla birlikte tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." denildi.

BURSA'NIN 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.