Hava Durumu

Bursa'yı yasa boğan Sudenur'un atlamadan önce son görüntüleri ortaya çıktı!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, eğitim gördüğü lisenin 6’ncı kat penceresinden atlayan Sudenur Ongun’un (15), yaşamına son vermeden önceki ana ilişkin görüntüleri ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2022 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2022 10:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bursa'yı yasa boğan Sudenur'un atlamadan önce son görüntüleri ortaya çıktı!

Olay,  Orhangazi ilçesi TOKİ bölgesinde meydana geldi. Okul binası tadilatta olduğu için Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu binasında eğitim verilen 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi'nin 11’inci sınıf öğrencisi Sudenur Ongun, 6’ncı katta bulunan koridorun açık penceresinden düştü.

Bahçede olan öğrencilerin okul idaresine bildirmesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Ağır yaralanan Ongun, ilk müdahalesinin ardından ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Lise öğrencisi, buradan da ambulansla Bursa Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Sudenur, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.



KENDİSİNİ BOŞLUĞA BIRAKMADAN ÖNCE GÖRÜNTÜLENDİ

Okuldaki incelemeler bugün de devam ederken, Sudenur’un, sigara içerken öğretmenine yakalandığı, kısa süre sonra da tüm sınıfların boş olduğu binanın 6’ncı kat koridor penceresinden atlayarak yaşamına son verdiği belirtildi.

 Öte yandan Sudenur’un kendisini boşluğa bırakmadan hemen önce cep telefonu kamerası ile çekilen görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde; genç kızın pencerenin dışındaki pervaza çıktığı, pencerenin diğer tarafına gittikten sonra yeniden açık olan tarafa doğru ilerlediği, bir arkadaşının ise kendisini ikna etmeye çalıştığı görüldü. Görüntü, Sudenur kendisini boşluğa bırakmadan hemen önce sona erdi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.