Hava Durumu

Bursa’da bir geri dönüşüm tesisinde yangın başladı

Bursa’da faaliyet gösteren bir geri dönüşüm tesisinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Şehrin üstünü siyah dumanla kaplayan büyük yangın çok sayıda itfaiye ekibi tarafından müdahale ediliyor. Osmangazi ilçesine bağlı Geçit mahallesinde bulunan bir geri dönüşüm tesisinden dumanlar yükselmeye başladı. Her geçen dakika alevlerin daha da yükseldiği yangın, kentin birçok noktasından görülmeye başlandı. Gökyüzünün siyah

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2021 19:30
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2021 19:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bursa’da bir geri dönüşüm tesisinde yangın başladı

Bursa’da faaliyet gösteren bir geri dönüşüm tesisinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Şehrin üstünü siyah dumanla kaplayan büyük yangın çok sayıda itfaiye ekibi tarafından müdahale ediliyor.


Osmangazi ilçesine bağlı Geçit mahallesinde bulunan bir geri dönüşüm tesisinden dumanlar yükselmeye başladı. Her geçen dakika alevlerin daha da yükseldiği yangın, kentin birçok noktasından görülmeye başlandı. Gökyüzünün siyah dumanlarla kaplandığını gören vatandaşlar itfaiye ekiplerine ihbarda bulundu. An itibari ile Bursa Büyükşehir Belediyesine bağlı 10 itfaiye aracı ve 20 den fazla personel yangına müdahale ediyor. Bölgeye çok sayıda daha itfaiye ve yangın söndürme ekibinin sevk edildiği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.