Hava Durumu

Bursa’da güpegündüz taciz

Bursa’da 26 yaşındaki S.Ç, güpegündüz takip ettiği kadınları taciz etti. Kente korku salan taciz olaylarının zanlısı polis tarafından yakalandı. Tacizcinin akli dengesinin yerinde olmadığı anlaşıldı. Bursa’da sabah erken saatlerde sokaklarda dolaşan S.Ç, gözüne kestirdiği kadınları takibe aldı. Bir süre takip ettiği bir kadını güpegündüz taciz eden S.Ç, birkaç saat sonra bir başka kadını daha tacizederken

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2021 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2021 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bursa’da güpegündüz taciz

Bursa’da 26 yaşındaki S.Ç, güpegündüz takip ettiği kadınları taciz etti. Kente korku salan taciz olaylarının zanlısı polis tarafından yakalandı. Tacizcinin akli dengesinin yerinde olmadığı anlaşıldı.

Bursa’da sabah erken saatlerde sokaklarda dolaşan S.Ç, gözüne kestirdiği kadınları takibe aldı. Bir süre takip ettiği bir kadını güpegündüz taciz eden S.Ç, birkaç saat sonra bir başka kadını daha tacizederken çevredeki güvenlik kameralarına yakalandı. Dehşet anlarını yaşayan kadınlar büyük korku yaşarken, tacizci S.Ç 100’e yakın güvenlik kamerası incelenerek yakalandı.

ÇIĞLIK ATTILAR SESLERİNİ DUYURAMADILAR
Cadde üzerinde yürüyen genç kadına taciz girişiminde bulunan S.Ç (26) önce kadını arkasından bir süre takip etti. Sonra caddenin boş olduğunu görünce genç kadına elle tacizde bulundu Olayın şokunu atlatamayan genç kadın ise önce çığlık attı ardından sinir krizi geçirdi. Tacizci ise koşarak oradan uzaklaştı. S.Ç’nin hedefindeki bir başka kadın ise yine caddede yalnız yürüyordu. Yine takibe aldığı kadına saldırarak taciz eden sapık olay yerinden hızla kaçtı.

YAKALANIP TUTUKLANDI
Şok eden taciz görüntülerini şikayetler üzerine inceleyen Osmangazi Suç Önleme Amirliği ve Asayiş Şube Ahlak Büro ekiplerince 100’e yakın kameranın incelenmesi sonucu şahsın S.Ç olduğu belirlendi. Hakkında yapılan incelemeler sonucu asayiş şube ekiplerince yürütülen ortak çalışmalar sonucunda şahıs yakalanarak adliyeye sevk edilip tutuklandığı bilgisine ulaşıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.