Hava Durumu

Bursa’da kaza: 1 kişi öldü 1 bebek ve annesi ağır yaralandı

Bursa’da kurbanlık hayvan taşıyan bir tır kontrolden çıkıp devrildi. Arkasında seyreden otomobil tıra çarparak durabildi. Otomobil sürücü hayatını kaybetti. 1 bebek ve annesi ise ağır yaralandı. Afyonkarahisar’da yükledi kurbanlık hayvanları Bursa’ya getiren Hakan Gönül’ün (40) kullandığı 03 RF338 plakalı tır, Kestel ilçesi Ankara karayolunda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Aynı yönde seyir halinde olan

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2021 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2021 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bursa’da kaza: 1 kişi öldü 1 bebek ve annesi ağır yaralandı

Bursa’da kurbanlık hayvan taşıyan bir tır kontrolden çıkıp devrildi. Arkasında seyreden otomobil tıra çarparak durabildi. Otomobil sürücü hayatını kaybetti. 1 bebek ve annesi ise ağır yaralandı.

Afyonkarahisar’da yükledi kurbanlık hayvanları Bursa’ya getiren Hakan Gönül’ün (40) kullandığı 03 RF338 plakalı tır, Kestel ilçesi Ankara karayolunda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Aynı yönde seyir halinde olan 36 yaşındaki Yusuf Şal’ın kullandığı otomobil ise devrilen tıra arkadan çaptı. Otomobilin hurdaya döndüğü kazada olay yerine çok sayıda kurtarma ekibi ve sağlık ekibi sevk edildi.

BABA ÖLDÜ 1 YAŞINDAKİ BEBEĞİ VE EŞİ AĞIR YARALI
Kaza yerine gelen sağlık ekipleri sürücü Yusuf Şal’ın hayatını kaybettiğini belirledi. 1 yaşındaki Ayla Şal ile 35 yaşındaki Türkan Şal ise, yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralı halde hastaneye sevk edildi. Diğer yandan devrilen tırda bulunan 100 kurbanlık hayvandan birinin telef olduğu, diğerlerinin de çağırılan bir başka tıra yüklendiği öğrenildi. Kaza sonrası ulaşıma kapanan karayolu 4 saat sonra ulaşıma açılabildi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.