Hava Durumu

Bursa’da korku dolu anlar: Bomba gibi patladı

Bursa’da 5 katlı bir apartmanın en üst katındaki dairede bulunan kombi bomba gibi patladı. Büyük panik anlarının yaşandığı mahallede vatandaşlar sokağa döküldü. Büyük bir şans eseri ucuz atlatılan patlama sonrası evin bir bölümü kullanılamaz hale geldi. Yıldırım ilçesi Selimzade Mahallesinde bulunan 5 katlı bir apartmanın en üst balkonunda şiddetli bir patlama meydana geldi. E.Y’ye ait

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2021 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2021 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bursa’da korku dolu anlar: Bomba gibi patladı

Bursa’da 5 katlı bir apartmanın en üst katındaki dairede bulunan kombi bomba gibi patladı. Büyük panik anlarının yaşandığı mahallede vatandaşlar sokağa döküldü. Büyük bir şans eseri ucuz atlatılan patlama sonrası evin bir bölümü kullanılamaz hale geldi.

Yıldırım ilçesi Selimzade Mahallesinde bulunan 5 katlı bir apartmanın en üst balkonunda şiddetli bir patlama meydana geldi. E.Y’ye ait olan dairenin balkonundaki kombi büyük bir gürültüyle patladı. O esnada mutfakta bulunan E.Y büyük bir kokru yaşadı. Çevredeki vatandaşlarında tedirgin olmasına neden olan patlama sonrası mahalle halkı sokağa döküldü. Yapılan ihbar üzerine olay yerine 4 itfaiye aracı sevk edildi. Ekipler önce 5 katlı apartmanın diğer dairelerinde ikamet edenlerin tahliyesi için evde olup olmadıkları kontrol edildi. Yanan daireye merdivenle çıkan itfaiye erleri ev sahibi E.Y’yi dışarıya çıkardı. Bir yandan da söndürme araçları balkondan yükselen alevlere müdahale etti. Yangın kısa süre sonra kontrol altına alınıp söndürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.