Hava Durumu

Bursa’da korkunç kaza: Ezilerek hayatını kaybetti

Mustafakemalpaşa’da motosikleti ile seyir halinde olan 19 yaşındaki Samet Çobanoğlu, kavşağa geldiği sırada seyir halindeki bir kamyona çarptı. Kamyonun altında kalan genç, ezilerek feci şekilde can verdi. Mustafakemalpaşa ilçesi Etibank parkı kavşağında meydana gelen kazada motosikleti ile hızla kavşağa giren Samet Çobanoğlu (19), tali yoldan kavşağa giren ve palet yüklü olan Ali Y idaresindeki 16

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2021 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2021 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bursa’da korkunç kaza: Ezilerek hayatını kaybetti

Mustafakemalpaşa’da motosikleti ile seyir halinde olan 19 yaşındaki Samet Çobanoğlu, kavşağa geldiği sırada seyir halindeki bir kamyona çarptı. Kamyonun altında kalan genç, ezilerek feci şekilde can verdi.

Mustafakemalpaşa ilçesi Etibank parkı kavşağında meydana gelen kazada motosikleti ile hızla kavşağa giren Samet Çobanoğlu (19), tali yoldan kavşağa giren ve palet yüklü olan Ali Y idaresindeki 16 EGH 20 plakalı kamyona yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşerek kamyonun altına sürüklenen genç, tekerleklerin altında ezilerek feci şekilde hayatını kaybetti. Kaza sonrası olay yerine sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan müdahalede Samet Çobanoğlu’nun kafasının ezildiği ve hayatını kaybettiği belirlendi. Kamyon şoförü Ali Y. ise gözaltına alındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.