Hava Durumu

Bursa’da rezalet: 5 yaşında çocuğu taciz etti

Bursa’da 45 yaşındaki Murat Ö isimli şahıs, bir sokaktan geçerken yaklaştığı 5 yaşındaki kız çocuğunu öperek tavizde bulundu. Durumu fark eden mahalleli ve esnaf, yakaladığı sapığı öldüresiye dövdü. Yıldırım ilçesinde bir fabrikada çalıştığı öğrenilen Murat Ö, bir sokaktan geçerken kapısının önünde oynayan çocukla bir süre yürüdü. Daha sonra bir ara sokağa götürdüğü 5 yaşındaki kız

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2021 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2021 11:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bursa’da rezalet: 5 yaşında çocuğu taciz etti

Bursa’da 45 yaşındaki Murat Ö isimli şahıs, bir sokaktan geçerken yaklaştığı 5 yaşındaki kız çocuğunu öperek tavizde bulundu. Durumu fark eden mahalleli ve esnaf, yakaladığı sapığı öldüresiye dövdü.

Yıldırım ilçesinde bir fabrikada çalıştığı öğrenilen Murat Ö, bir sokaktan geçerken kapısının önünde oynayan çocukla bir süre yürüdü. Daha sonra bir ara sokağa götürdüğü 5 yaşındaki kız çocuğunu öperek taciz eden adam mahalleli tarafından fark edildi.

Mahalle sakinleri ve çevredeki esnaf tarafından kovalanarak yakalanan adam vatandaşlardan öldüresiye meydan dayağı yedi. Polise haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, tacizciyi gözaltına aldı. Tacizci Murat Ö’nün olayın yaşandığı mahalleye yakın bir yerde ikamet ettiği öğrenildi.
Evlerinin önünde yaşanan taciz olayına isyan eden mahalleliler ve esnaf isyan etti. Vatandaşlar, “Böyle insanlara en ağır ceza verilmeli” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.