Hava Durumu

Bursalı iş adamlarına dadanmışlardı

Bursa’da iş insanlarına şantaj ve tehditle zorla senet imzalatan, tefecilik ve sahte evrakla nitelikli dolandırıcılık yapan 1’i çete lideri olmak üzere 4 kişi yakalandı. Bursalı iş insanlarıyla irtibata geçtiği tespit edilen A.Ç. isimli çete lideri ve ona bağlı M.T, S.S ve R.O’nun, tehdit ve şantaj yoluyla iş insanlarına zorla senet imzalattıkları belirlendi. Bunun üzerine harekete

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2021 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2021 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bursalı iş adamlarına dadanmışlardı

Bursa’da iş insanlarına şantaj ve tehditle zorla senet imzalatan, tefecilik ve sahte evrakla nitelikli dolandırıcılık yapan 1’i çete lideri olmak üzere 4 kişi yakalandı.

Bursalı iş insanlarıyla irtibata geçtiği tespit edilen A.Ç. isimli çete lideri ve ona bağlı M.T, S.S ve R.O’nun, tehdit ve şantaj yoluyla iş insanlarına zorla senet imzalattıkları belirlendi. Bunun üzerine harekete geçen Bursa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, çeteyi çökeltmek için düğmeye bastı. Bursa ve İzmir’de gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda, Örgütün lideri A.Ç, örgütün yöneticisi M.T ve örgütün üyeleri S.S ile R.O kıskıvrak yakalandı. Şahısların ayrıca, tefecilik, adam kaçırma, yaralama ve nitelikli dolandırıcılık suçlarını işledikleri tespit edildi.

ÇEK VE SENETLER ELE GEÇİRİLDİ
Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda mağdurlardan zorla alındığı değerlendirilen 386 Bin TL tutarında 12 adet çek ve senet, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 8 adet fişek ele geçirildi.
Emniyetteki sorguları tamamlanan 4 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.