Hava Durumu

Bursalı iş insanı tutuklandı

Balıkesir’de sürat teknesiyle kıyıya yakın gezen ve arkadaşlarıyla denize giren 47 yaşındaki Elvan Fırat Taşdöğen’e çarparak ölümüne neden olan iş insanı Ender Küçük tutuklandı. Tatil için Ankara’dan Erdek’e gelen ve 2 arkadaşıyla daha Çuğra plajında denize giren bir çocuk annesi 47 yaşındaki Elvan Fırat Taşdöğen, 51 yaşındaki Ender Küçük’ün kullandığı sürat teknesinin çarpması sonucu ağır

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2021 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2021 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bursalı iş insanı tutuklandı

Balıkesir’de sürat teknesiyle kıyıya yakın gezen ve arkadaşlarıyla denize giren 47 yaşındaki Elvan Fırat Taşdöğen’e çarparak ölümüne neden olan iş insanı Ender Küçük tutuklandı.

Tatil için Ankara’dan Erdek’e gelen ve 2 arkadaşıyla daha Çuğra plajında denize giren bir çocuk annesi 47 yaşındaki Elvan Fırat Taşdöğen, 51 yaşındaki Ender Küçük’ün kullandığı sürat teknesinin çarpması sonucu ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde Mmüteahhitlik yapan ve Mustafakemalpaşa spor kulübünün eski kulüp başkanlarından olan Ender Küçük ise gözaltına alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

EŞİ İSYAN ETMİŞTİ
Denizde yüzerken hayatını kaybeden eşinin yasını tutan Aydın Taşdöğen, sürat teknesini kullanan Ender küçük’ün serbst bırakılmasına isyan etmiş ve, “Eşim Adalete çok inanan bir insandı. 20 yaşında çocuğumuzla bir başımıza kaldık. Eşimin acısı ciğerimizi yakarken bir de şahsın serbest kalması ciğerlerimize benzin döktü” demişti.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Ender Küçük’ün tutuksuz yargılanmasına Erdek Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından itiraz geldi. Bunun üzerine polis, Mustafakemalpaşa ilçesinde yaşayan Ender Küçük’ü gözaltına alarak mahkemeye sevk etti. Hakim karşısına çıkan Küçük, görülen davanın ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.