Hava Durumu

Bursalılar dikkat! Meteoroloji uzmanı tarih verdi: Sıcaklar bitiyor...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava tahmin raporunu yayınladı. Ülke genelindeki sıcak hava dalgasının hafta sonu da etkili olması beklenirken pazar gününden itibaren kuvvetli yağışların geleceği bildirildi. Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten ise Marmara bölgesi için sıcaklıkların düşeceği tarihi verdi: "Havalar artık hep sonbahar modunda olacak. Ufukta ısınma görünmüyor"

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2022 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2022 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bursalılar dikkat! Meteoroloji uzmanı tarih verdi: Sıcaklar bitiyor...

WeBursa.com / Haber merkezi

Ülke genelinde lodosun da etkisiyle sıcak bir hava etkisini gösteriyor. Uzmanlar sıcakların ardından arkasından kuvvetli sağanakların etkili olacağını belirtti. Özellikle Ekim ayında kış soğuğu etkili olacak. Bugün yurt genelinde açık ve güneşli bir hava görülecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Karadeniz, İç Ege ve Göller Yöresinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

MARMARA'DA SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR

Uzman isim Kerem Ökten sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada" Havalar artık hep Sonbahar modunda olacak. Ufukta ısınma görünmüyor. Marmara için 2 Ekim öğleden sonrası itibariyle, Tüm Türkiye için 7 Ekim itibariyle sıcaklar sona eriyor..." dedi.

BURSA'DA DURUM

Ülke genelinde olduğu gibi Bursa'da da bugün ve yarın güneşli hava hakim olacak, sıcaklıklar ise 30 derece civarında seyredecek. Bursa'da yeni hafta serin başlayacak. Meteoroloji'nin tahminlerine göre sıcaklıklar 6 derece birden düşüş gösterecek. İlerleyen günlerde de serinlik artacak, çarşamba günü hava sıcaklığı 22 dereceye kadar inecek ve sonbahar kendini iyice hissettirecek.

İŞTE BURSA'NIN 5 GÜNLÜK HAVA DURUM TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.