Hava Durumu

Bursalılar dikkat: Tarihi seviyeye ulaşacak

Sanayi ve Turizm kenti Bursa’da, kavurucu sıcakların etkisi sürüyor. Bugün kente 37 derecelik Temmuz ayına ait rekor bir sıcaklık bekleniyor. Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünün verilerine göre bugün Bursa’da sıcaklık rekoru kırılacak. Bugüne kadar 1 Temmuz’da en yüksek sıcaklık olarak 34,5 dereceyi gören kentte bugün 37 derece sıcaklık ve yüzde 71 nem oranı bekleniyor. Yapılan açıklamaya

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2021 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2021 10:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bursalılar dikkat: Tarihi seviyeye ulaşacak

Sanayi ve Turizm kenti Bursa’da, kavurucu sıcakların etkisi sürüyor. Bugün kente 37 derecelik Temmuz ayına ait rekor bir sıcaklık bekleniyor.


Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünün verilerine göre bugün Bursa’da sıcaklık rekoru kırılacak. Bugüne kadar 1 Temmuz’da en yüksek sıcaklık olarak 34,5 dereceyi gören kentte bugün 37 derece sıcaklık ve yüzde 71 nem oranı bekleniyor. Yapılan açıklamaya göre vatandaşların saat 15:00 ila 18.00 arasında dikkatli olmaları, mecbur kalmadıkça dışarıya çıkmamaları öneriliyor. Diğer yandan rekor sıcaklığın ardından ise Bursa’da hafta sonu iki gün boyunca gök gürültülü sağanak yağışların beklendiği belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.