Hava Durumu

Can havliyle çıktı, acıdan yürüyemedi! Bursa'da sokağı savaş alanına çeviren patlama kamerada...

Bursa'da 3 katlı binanın ilk katındaki doğal gaz sobasındaki gazın sıkışması sonucu patlama meydana geldi. Büyük paniğe neden olan patlamada ev sahibi yaralandı. Sokağı savaş alanına çeviren o anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2022 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2022 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Can havliyle çıktı, acıdan yürüyemedi! Bursa'da sokağı savaş alanına çeviren patlama kamerada...

Olay,  merkez Osmangazi ilçesi Çiftehavuzlar Mahallesi’nde meydana geldi.

Mithat Arıkan’a ait 3 katlı binanın ilk katındaki doğal gaz sobasında gaz sıkışmasından dolayı patlama meydana geldi. Ev sahibi Arıkan'ın yaralandığı patlamanın şiddetiyle ev kullanılamaz hale gelirken, çevredeki binalar da hasar gördü.

İhbar üzerine bölgeye AFAD, polis, itfaiye, sağlık ve doğal gaz ekibi sevk edildi. Ekipler, sokaktaki doğal gaz akışını keserken, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü. 



Sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mithat Arıkan buradan da Bursa Şehir Hastanesi'ne sevk edilerek yanık ünitesinde tedavi altına alındı. Patlama ile ilgili soruşturma sürüyor

PATLAMA ANI KAMERADA

Bursa'da, 3 katlı binanın ilk katında doğal gaz sobasındaki gazın sıkışması sonucu meydana gelen patlama, çevredeki iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde, patlamayla birlikte 3 katlı binanın 1'inci katındaki daireden dışarı alevlerin yükseldiği ve evin önünde duran çöp konteynerinin sokağın ortasına savrulduğu görülüyor.

Patlamanın ardından ev sahibi Mithat Arıkan'ın can havliyle dışarı çıkması ve çevredekilerin yardıma koşması da görüntülere yansıdı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.