Hava Durumu

Cinnet geçiren adam karısını öldürüp intihar etti

Bursa’da cinnet geçirdiği belirtilen Talat aslan, eşi Hatice Aslan’ı defalarca bıçakladıktan sonra yan odaya geçip iple kendisini doğal gaz borusuna astı. Osmangazi İlçesine bağlı Emek Mahallesi Mutlu sokakta yaşayan Talat Aslan, eşinin erkek kardeşine bir mesaj yolladı. Yolladığı mesajda, “Kardeşine zarar vereceğim” diye yazan Talat Aslan, ardından eve gitti. Eline aldığı bıçakla eşi Hatice Aslan’ı

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2021 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2021 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Cinnet geçiren adam karısını öldürüp intihar etti

Bursa’da cinnet geçirdiği belirtilen Talat aslan, eşi Hatice Aslan’ı defalarca bıçakladıktan sonra yan odaya geçip iple kendisini doğal gaz borusuna astı.
Osmangazi İlçesine bağlı Emek Mahallesi Mutlu sokakta yaşayan Talat Aslan, eşinin erkek kardeşine bir mesaj yolladı. Yolladığı mesajda, “Kardeşine zarar vereceğim” diye yazan Talat Aslan, ardından eve gitti. Eline aldığı bıçakla eşi Hatice Aslan’ı defalarca bıçaklayarak öldürdü. Kısa bir süre sonra ise yan odaya geçen Aslan, boynuna bağladığı iple kendisini doğal gaz borusuna asarak intihar etti. Bu sırada kendisine gelen mesajla büyük panik yaşayan ve kız kardeşinin evine koşan Talat Aslan’ın kayın biladeri ve komşuları, kapıyı çaldı. Açan olmayınca da balkondan içeriye girdi. Hatice Aslan kanlar içinde yerde yatarken yan odada ise Talat Aslan’ın cansız bedeni bulundu. Aslan çiftinin cenazeleri Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.