Hava Durumu

Çocuk tacizcisinin yakınları tehditler savurdu

Bursa’da 15 gün önce yaşanan çocuk tacizi olayının görüntülerini polise veren aile, tacizcinin yakınları tarafından tehdit edildi. Vatandaşlık görevini yerine getirdiği için tehdit edilen aile, tacizcinin ailesinden şikayetçi oldu. Yıldırım ilçesinde kapının önünde oyun oynayan 5 yaşındaki kız çocuğunu ara bir sokağa götürerek öpen Murat Ö isimli tacizci, mahalle sakinleri tarafından yakalanmış ve meydan dayağı

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2021 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2021 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Çocuk tacizcisinin yakınları tehditler savurdu

Bursa’da 15 gün önce yaşanan çocuk tacizi olayının görüntülerini polise veren aile, tacizcinin yakınları tarafından tehdit edildi. Vatandaşlık görevini yerine getirdiği için tehdit edilen aile, tacizcinin ailesinden şikayetçi oldu.

Yıldırım ilçesinde kapının önünde oyun oynayan 5 yaşındaki kız çocuğunu ara bir sokağa götürerek öpen Murat Ö isimli tacizci, mahalle sakinleri tarafından yakalanmış ve meydan dayağı yedikten sonra polise teslim edilmişti. Olayın ardından hırsızlara karşı önlem olması için evinin dört bir yanına kamera taktıran Murat Kırtorun, yaşanan taciz olayı görüntülerini polise verdi. Mahkemeye çıkarılan tacizci tutuklanırken, günler sonra tacizcinin yakınları, görüntüleri deşifre eden Kırtorun ve ailesine tehditler savurdu.

TEHDİT GÖRÜNTÜLERİ DE KAYDEDİLDİ
Olayın yaşanmasından günler sonra, tacizin yaşandığı mahalleye gelerek kameralı evi tespit eden tacizci Murat Ö’nün kardeşi, Murat Kırtorun ve ailesine tehditler savurdu. 5 yaşında bir çocuğu taciz eden yakınını savunan kişilerin o anları yine atynı kamera tarafından kaydedildi. Yaşanan tehdit olayının üzerine Murat Kırtorun, kendisine tehdit savuranlardan şikayetçi oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.