Hava Durumu

Çocukları uğruna canından oldu

Bursa’da baraj kenarına ailesiyle birlikte pikniğe giden 35 yaşındaki Abdullah Hamza, baraja giren çocuklarının boğulma tehlikesi geçirdiğini gördü. Can havliyle suya atlayan talihsiz adam çevredeki vatandaşların da yardımıyla çocuklarını kurtarırken kendisi ise aniden suyun içinde kayboldu. Osmangazi ilçesine bağlı Demirtaş Barajı kenarındaki mesire alanına pikniğe gelen Hamza ailesi, güzel bir hafta sonu geçiriyordu. Ailenin 3

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2021 17:57
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2021 17:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Çocukları uğruna canından oldu

Bursa’da baraj kenarına ailesiyle birlikte pikniğe giden 35 yaşındaki Abdullah Hamza, baraja giren çocuklarının boğulma tehlikesi geçirdiğini gördü. Can havliyle suya atlayan talihsiz adam çevredeki vatandaşların da yardımıyla çocuklarını kurtarırken kendisi ise aniden suyun içinde kayboldu.

Osmangazi ilçesine bağlı Demirtaş Barajı kenarındaki mesire alanına pikniğe gelen Hamza ailesi, güzel bir hafta sonu geçiriyordu. Ailenin 3 küçük çocuğu baraj sularında oynarken aniden boğulma tehlikesi geçirdi. Bunun üzerine Baba Abdullah Hamza, çocuklarını kurtarmak için hemen suya atladı. Çevredeki vatandaşların da yardım etmesiyle birlikte çocuklar sudan çıkarılırken, Abdullah Hamza ise suyun içinde aniden gözden kayboldu.

CANSIZ BEDENİNİ DALGIÇLAR ÇIKARDI
Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Su Altı Grup Amirliğine bağlı polis dalgıçlar baraja girerek talihsiz adamı aradı. Bir süre sonra Abdullah Hamza’nın cansız bedenine ulaşıldı. Hamza’nın cenazesi savcılık incelemesinin ardından adli tıp morguna kaldırıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.