Hava Durumu

Doğaseverler Gürsu’da bir araya geldi

Gürsulu gençler tarihi İpekyolu’nda yaptıkları yürüyüşle, doğanın tadını çıkardı.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2023 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2023 14:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Doğaseverler Gürsu’da bir araya geldi

Gürsu Belediyesi Eurodesk Temas Noktası koordinasyonunda düzenlenen yürüyüş, Ericek’in doğası eşliğinde belirlenen rotada gerçekleştirildi.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Genç kardeşlerimizin birçoğu Ericek Adrenalin Parkımız’da yaptığımız çalışmalardan ve sunduğumuz hizmetlerden bu yürüyüş sayesinde haberdar olduklarını ifade ettiler. Gürsu’muzun doğal zenginlikleri, turizm ve sosyal faaliyet alanlarında birçok imkan sunmakta. Biz de oluşturduğumuz Adrenalin Park’ımız ve gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerle ilçemizin doğal zenginliklerini hemşehrilerimizin keşfederek doğanın tadını çıkarmalarını sağlıyoruz.Gençlerimizle, arama kurtarma gönüllülerimizle, kursiyerlerimizle birlikte keyifli bir doğa yürüyüşü yaptık. Tüm doğaseverleri Gürsu’muzun doğal güzelliklerini keşfedebilecekleri yürüyüş rotalarının keyfini yaşamayabekliyoruz” dedi.

Gürsu Belediyesi fotografçılık kursunda eğitim alan kursiyerler, Gürsu Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi gönüllüleri ve Gürsulu gençlerin katılımıyla düzenlenen yürüyüşte katılımcılar, keyifli anların ölümsüzleştirildiği doğa fotoğrafları çekme olanağı bulurken, düzenlenen mini konserle de eğlenceye doydu.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.