Hava Durumu

Fatih Tekke Bursaspor’a ne yanıt verdi?

Teknik Direktör adayları arasında ismi öne çıkan Fatih Tekke’nin Bursaspor’la yaptığı görüşmenin detaylarına WEBURSA ulaştı. Sezonun başlamasıyla birlikte teknik adam yeterlilikleri kulüpler tarafından sorgulanmaya başlarken en hızlı değişimlerden biri Bursaspor’da yaşanmış ve Mustafa Er’le yollar ayrılmıştı. Yeşil beyazlı kulüp, takım çalıştırmayan teknik adamlarla ilgili yaptığı ön görüşmelerde Ertuğrul Sağlam, Hikmet Karaman ve Okan Buruk gibi

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2021 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2021 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Fatih Tekke Bursaspor’a ne yanıt verdi?

Teknik Direktör adayları arasında ismi öne çıkan Fatih Tekke’nin Bursaspor’la yaptığı görüşmenin detaylarına WEBURSA ulaştı.
Sezonun başlamasıyla birlikte teknik adam yeterlilikleri kulüpler tarafından sorgulanmaya başlarken en hızlı değişimlerden biri Bursaspor’da yaşanmış ve Mustafa Er’le yollar ayrılmıştı.
Yeşil beyazlı kulüp, takım çalıştırmayan teknik adamlarla ilgili yaptığı ön görüşmelerde Ertuğrul Sağlam, Hikmet Karaman ve Okan Buruk gibi isimlerle gerçekleştirdiği temaslardan sonuç alamazken, bu kez rotayı genç teknik adam Fatih Tekke’ye çevirdi.
Birkaç gün önce Erzurumspor’la masaya oturan ve çalışma şartları kabul görmeyince masadan kalkan Fatih Tekke’nin, Bursaspor konusunda bir hayli detaylı bilgiye sahip olduğu ve özellikle ekonomik sıkıntılar nedeniyle yapılan teklife sıcak bakmadığı öğrenildi.
Genç teknik adamın önceliğinin kendi alacağı ücret olmadığı, çalıştıracağı takımın iyi oyunculardan kurulu olmasıyla birlikte özellikle oyuncu grubuna yapılacak ödemelerle ilgili bir problemin yaşanmamasını ön şart olarak koyduğu öğrenildi.
Bursaspor’un camia ve taraftar açısından bakıldığında her teknik adam gibi kendisini de heyecanlandırdığını kaydeden Fatih Tekke’nin, “kulübün ismi, geçmişi ve ağırlığı cezbediyor olmasına rağmen, özellikle birkaç yıldır yaşanan ekonomik sıkıntıların farkındayım ve bu durum maalesef olumlu cevap vermemi imkansız hale getiriyor. Çünkü artık ödeme problemi yaşanmayan ve hedefine uygun oyuncu kadrosuna sahip bir kulüple çalışmak istiyorum. Aksi halde üç beş hafta sonra fatura yine bana çıkar ve herkes, kulübün yaşadığı ve oyuncularına yaşattığı sıkıntılardan değil, teknik adamı tercihlerinden dolayı eleştirir” dediği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.